Kéktúráztunk, a szállásunk Mátraszentlászlón, a Parrag Panzióban volt. Az étterem az utcában volt és azért esett erre a választásunk, mert egyedül itt mondta a tulajdonos, hogy este akár még zárás után is érkezhetünk. 8 fővel mentünk három estén át úgy, hogy leadtuk napközben a rendelést és este kb.
félnyolc magasságában érkeztünk. Minden alkalommal frissen, melegen kaptuk meg az ételt, ami mind minőségben, mind mennyiségben kiváló volt. A vadasuk külön megérne egy értékelést a kis krumplipogácsákkal :) A frissensültek igazán finomak voltak, gombás-omlettes töltött karaj, vagy a libamájas-sidlinges töltött hús, de volt aszaltszilvás, egyéb minden finomság, a szarvaspörkölt-juhtúrós sztrapacskával a fiúk nagy kedvence volt. illetve a levesek is ízesek, tartalmasak, bőségesek. A desszertek is egyszerűek, de éppen megfelelő egy ilyen tartalmas vacsora után. A tulajdonos személyesen volt jelen minegyik este, felszolgált, kedvesen beszélgetett velünk, kaptunk jótanácsokat a környéket illetően is. Összességében nagyon örülünk, hogy ide vetett bennünket a sors, mert igen jókat tudtunk enni, inni. Az ételek/italok is kiválóak voltak, de főként a hozzáállás volt lenyűgöző amit a tulajdonos és kedves felesége nyújtott nekünk. A többi vendéglátóhelyen közölték, hogy 20 óráig vannak nyitva, konyha max. 19 óráig, sorry :) Nagy köszönet az étteremnek, hogy ezzel is szebbé tették nekünk ezt a nem könnyű mátrai szakaszt.
Mivel szeretek új helyeket felfedezni,hát betértünk a családdal. Belépve kellemes környezet,rendezett belső fogadott. Ahányan voltunk,annyi félét kértünk,és ezt a legnagyobb türelemmel várta ki a pincér. Egyébként ez a figyelmesség mindvégig jellemző volt,ha kellett ajánlott, segített,a választásban.
Az ételek finomak,laktatóak,gyerek menü is van. A mosdók tiszták. Azt hiszem törzshelyet leltünk,feltétlen ajánlom.