Mecseknádasdon, a régi pincesoron található ez a barátságos vendégház. A család a régi borospincéből alakította ki az apartmant. A földszinten jól felszerelt konyha, az emeleten a hálószoba és zuhanyzó szolgálja a vendégek kényelmét. A ház különlegessége a konyhából nyíló, eredeti borospince, ami még most is a célnak megfelelően funkcionál.
A természet közelében, egy szőlőskert mellett madárcsicsergésre lehet ébredni. A kedves vendéglátónk mindenben készségesen állt rendelkezésünkre. Szabadtéri tűzgyújtásra és szalonna sütésre is van lehetőség. Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt. A közeli Óbánya, ferde vízesés, és Pécs közelsége teszi változatossá a lehetséges programszervezést. Azoknak ajánlom,akik igazán csendes,természetközeli környezetben szándékoznak pihenni,kirándulni.