Na, én meg nagy örömmel stoppolok is a vadonban, ha már, nem vinne el valami lakott településig? Az öreg autóban egy öreg osztrák ült. Évek óta itt él, de nem a legendák szerinti gazdag nyugati polgár, hanem egy érdekes, lepukkant labanc. Megértette, hogy mit szeretnék, a sok szemetes vackot valahogy elrámolta az ülésről és már mentünk is. Ő nem Mesztegnyőre ment, ahol a kocsim volt, hanem Hosszúvízre. Útközben megtudtam, hogy lesz harmadik világháború, mert a NATO azt akarja, de jön majd Jézus Krisztus, átveszi az irányítást és akkor vége lesz minden háborúnak. Úgy legyen! - egyeztem bele. Szimpatikus srác vagyok, az öreg dragonyos elhatározta, hogy önként elvisz még Hosszúvízről Mesztegnyőre, útközben meg elejtette, hogy van ám ott egy nagyon jó cukrászda, majd ő megmutatja! Én meg persze azonnal kontráztam, hogy meghívom boldogan bármire, amit szeret! És tényleg elvitt az autómhoz, utána elmentünk a Mini Cukrászdába, a falun átmenő út mentén van, fagylaltot kértem három gombóccal, ő meg valami szív alakú sütit, amit rágcsálni kezdett, én meg izgatottan figyeltem, hogy mivel rágcsál, mert alig volt foga. De végül minden rendben megtörtént, pihengettünk, beszélgettünk, kellemes a kis cukrászda, nagyon színvonalasnak nem nevezném, de megjárja. Aztán barátsággal elváltunk és ki-ki ment a dolgára. 2300 forintos kaland volt.