A beltér hangulatosnak mondható. A felszolgáló idősebb úr mogorva, kedvesség- és mosolymentes, bár formálisan udvarias. Van ahol nem köszönik meg a busás borravalót, itt nem adtam, mert nem láttam indokoltnak, s az úr visszaadáskor megköszönte a számla kiegyenlítését. A konyha fősodratú. 1500 forintért összeállíthat az ember magának egy levesből főételből köretből és salátából álló kombinációt, válogatni lehet 4-5 leves és 8-10 főétel között. Jómagam miután tisztáztuk, hogy körmös pacal sajnos nincs, bár az étlap beígéri (jó lenne az ilyesmire előre figyelmeztetni vendéget, jelezni, hogy mi az, ami épp nincs) éltem a menü-ajánlattal. Májgombócos zöldséglevest kértem továbbá rántott velőt fokhagymlásan, petrezselymes krumplival és tejfeles uborkasalátával. A leves jó ízű volt, hatalmas adag, ezt szóvá is tettem, semmiféle válasz nem érkezett, pedig itt lett volna a lehetőség egy kis sablokon, rutinon kívüli kommunikációra, mondhatta volna a pincér egy kedves mosoly mellett, hogy „szeretjük jóllakatni a vendégeket” vagy valami hasonlót. De nem, semmi reakció nem érkezett. A májgombóc mirelitgyanúsnak tűnt, de ízre állagra korrekt volt. A zöldségek persze túlfőttek, főleg a karfiol. A krumpli nem volt rossz, a saláta sem, a rántott velőn valami késztermék-fokhagymaszószt kentek, Univer terméknek saccolom, egyszer kipróbáltam, az volt ilyen ízű. Nem tett jót neki. Ez a teljesítmény három pont, kedves kiszolgálás mellett megszavaztam volna négyet.