5 napig voltunk a panzióban és a grill teraszon volt az ellátásunk. Sajnos a reggeliből csak négy féle választék volt, így egyszer duplázni kellett. A vacsora egy tál étel, kevés és egyszerű. A külön kért desszert finom volt, de kissé drága. A kiszolgálás kissé lassú és unott. Egyszer elég volt, köszönjük.
A mezőkövesdi Zsóry-fürdő mögötti utcában, közvetlenül a parkoló mögött található teraszos étterem, a mellette lévő épületben apartman szállásokat is kínálnak. Ha jól vettem ki, a Fenyő Panzió is hozzájuk tartozik, és további vendégházakat, egyéb szállásokat is lehet náluk foglalni.
A berendezés és a kialakítás egyszerű, kissé retró hatású, de a hangulat és a kiszolgálás nagyon kedves, vendégmarasztaló. A kertben a gyerekek részére kis játszóteret alakítottak ki, csúszdával és házikóval. Főszezonban a kertben készítik a grill ételeket, barbecue fogásokat. Az árfekvés nagyon barátságos, meglepően kedvező. Reggelire 680 Ft-ért kínálnak ételeket (pl. bundás kenyér sajttal, magyaros hidegtál, virsli mustárral, fokhagymás pirítós főtt tojással, hagymás-sonkás rántotta), amelyet meleg itallal együtt 930 Ft-ért kérhetünk. Ezek az árak vonatkoznak a szállóvendégekre, de a csak az étterembe betérőkre is. Az étlapon magyaros, ismertebb fogások vannak, amelyeket érdekes állatot formázó (pl. disznó, hal) fatálakon szervíroznak. Körettel együtt 1000-1200 Ft körül kaphatunk főételeket, kiadós adagok, de sok esetben mirelitből sütnek.