Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
A szálloda szobái, fürdőszobái lehasználtak. A takarítás elmaradt, még a szemetet is ott felejtették. Több órás távollétünk alatt (9-16 óra) . A hazaérkezéskor a szobaajtónk nyitva volt! ! ! . Egyik társunk szobáját hosszas szerelői próbálkozás után tudták csak kinyitni. A folyosókon lévő szőnyegek baleset veszélyesek, több helyen felkunkorodnak.
Kaptunk egy szobát, ahol a zuhanyzó tele volt penésszel, fekete penészes volt a zuhanytálca, csupa vízkő és retek a zuhanyrózsa és a kabin. Lementünk a recepcióra, ahol kértünk egy másikat. Abban a fürdőben szintén penészes volt a zuhanyzó, mindenhol a mocsok uralkodott és láthatóan nem volt kitakarítva.
A recepciós hölgy közölte, hogy hát ez pedig nem is annyira vészes, mint az előző volt, de hívnak nekünk egy takarítót. A takarító 5 percig sikált valamit, aminek eredményét nem láttuk, ezért ismét próbáltunk egy tiszta szobát kérni. Egy magasabb árfekvésű szobát kaptunk 3*-ra, aminek a fürdőszobája szintén penészes volt, a tálca tele fekete penésszel, a földön hajszálak hevertek. Ez volt az a pont, amikor kiborultunk és visszakértük a pénzünket és keresztünk egy másik szállodát. Csalódás, ez nem egy 4*-os szállodától megszokott állapot. . .
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Tetszik, hogy a szállodán belül és kint is lehetőség van fürdőzésre, pihenésre. Ha rosszra fordul az időjárás, akkor is zavartalanul pihenhetünk a szállodában. Minden korosztályra gondoltak a szolgáltatásaikkal (kerékpározás lehetőség, edző terem, játszó szoba, szauna, sóbarlang, sokféle medence a fürdőzéshez).
kellemes hétvégét töltöttünk el a barátainkkal,csendes nyugodt környezet,pihenésre kiváló! A személyzet lehetne kicsit kedvesebb és készségesebb! Tudom,hogy mindenki ember hiányban szenved,de azért a 1-1,5órás vacsora idő alatt vki oda érhetne,hogy esetleg italt kérünk e a vacsorához!
Az étteremben vacsora alatt teljes a káosz,nincs kint evő eszköz,szalvéta,és az élteket sem pótolják megfelelően! vacsora időszakot leszámítva,jól éreztük magunkat!
A wellnes jó, a konyha kiváló, a személyzet átlagos. Családi szoba egyik háló részén nem volt ablak, a fürdő már eléggé lelakott, a wc magas. Nem kaptunk wc papírt. A szoba erkélye egy másikéval volt együtt és 3 kisgyermekkel nehéz volt megemészteni, hogy dől be a füst. Szóltunk, mondjuk, hogy próbáltak tenni valamit, de tisztában voltak a szoba adottságaival.
Több oldalon olvastam erről a szállodáról! Kíváncsian vártam, hogy milyen is valójában. Olvastam negatív és pozitív véleményt is. Ami tényleg igaz, magaslaton lehet "trónolni", ami nem a szálloda hibája, hanem a kivitelezőé! Az viszont a szálloda hibája, hogy a wc papír tartó gurigatartója hiányzott!
A tisztasággal egyébként nem volt gond. A vacsora választék ugyan megvolt, de túlzás lenne azt állítani, hogy ízletesek voltak. A rántott húsokat túlsütötték, ezért kemények voltak. A reggeli választékkal minden rendben volt. A grillteraszon fogyasztott tarja nem volt omlós, túlsütötték. A leveseik, édességeik jók voltak. Az étteremben a felszolgálók udvariasak voltak, az téves állítás, hogy a sima vízért kellett volna fizetni! Az sem igaz, hogy ha lefogyott valamilyen étel, hogy nem pótolták volna. Ha valami lefogyott, gondoskodtak az utántöltésről! Ami szintén nem a szálloda hibája, hanem a kivitelezőé, hogy a wellness részlegen csúszós a lépcső! Kiírták, hogy csúszásveszély,épp ezért a korlátba kapaszkodva mentem lefelé a szaunához, mégis sikerült elcsúsznom, aminek nyomát több mint 1 hónapig viseltem. Még szerencse, hogy nem tört el semmim. A wellness részleg egyébként jó volt, a szauna is jó meleg volt. Parkírozási gondunk nem volt, ha elmentünk a szállodából, s visszajöttünk, mindig találtunk helyet.
Végül is el sem sikerült jutnom ide. A szallodak. hu oldalon találtam egy ragyogó őszi akciót az említett szállodába, el is indítottam a foglalást. Jött egy visszaigazolás ahol a foglalásom adatai, a benne levő szolgáltatások (és az akciós ár) fel voltak sorolva. Itt még az ár stimmelt a szallodak. hu-n ajánlott árral.
Majd másnap jött a visszaigazolás, ahol semmi nem változott, csak az ár, de az jócskán (67600 Ft-ről 95200 Ft-ra) Ezek után nyilvánvaló, hogy nem ide fogok menni kis őszi pihenésre és a szallodak. hu-t is kerülni fogom.
Összességében kellemes, pihentető hetet töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves,segítőkész. A büféasztalok bőséges és ízletes választékot kínálnak. Egy apró javaslatom lenne; a külső medence körüli füves napozórészt kiválthatnák műfűvel. Így elkerülhető lenne, hogy sáros papuccsal vonulnának végig a fedett wellness részbe. Köszönjük az elmúlt hetet!
Nehéz belekötni a szálloda személyzetébe a wellnes részlegbe a szobákba vagy az ételekbe Nem is akarok nekünk tökéletesen megfelelt A magunk részéről megszavazuk az 5-ik csillagot bár nem tudom mi hiányzik hozzá Ami esetleg negativum az maga a település nincs túl sok látnivaló vagy program és a strand sem nyerte el a tetszésünket bár az újonnan épitett élményrész nem rossz Utólag is köszönünk mindent és szerintem visszatérő vendégek leszünk Kivánok a további munkához jó erőt egészséget minden munkatársnak