Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Remekül éreztük magunkat. Nem először jártunk itt, de most nem voltunk annyira megelégedve az ételválasztékkal. Ha valami elfogyott nem töltötték újra, aki később jött már nem tudott enni belőle (pl. a gyümölcs, eper. szőlő). Ettől függetlenül nagyon jó volt, a tisztasággal és a személyzettel maximálisan meg voltunk elégedve.
Jól éreztük magunkat a szállodában. A szoba szép, kényelmes volt. A legjobban a SPA tettszett, kiváló volt a Kleopátra fürdő, amit kipróbáltam. Az étel is bőséges és ízletes volt. Köszönjük szépen!
Februári tartózkodásunkkor már elhatároztuk, hogy amint lehet, újra eljövünk a mezőkövesdi Balneo Hotelbe. A férjem szülinapját itt ünnepeltük, és semmiben sem csalódtunk. Sőt! Kellemes meglepetés, hogy megkezdték több ponton a szálloda felújítását.
A szolgáltatásokkal, a hotel munkatársaival meg voltunk elégedve, hamarosan visszatérünk, mert itt kiválóak az étkek, csodálatosak a pihenés feltételei, kulturált a vendégkör.
A szálloda kényelem szempontjából remek volt. Finomak és változatosak voltak az ételek. A pékáru sokféle és nagyon finom. A szoba tiszta volt. Kérés nélkül is cserélték a törölközőt! Kár, hogy csak 1 db kártyát kaptunk. Ezzel nyílt az ajtó és a világitáshoz is szükséges volt.
Ha viszotn egyikünk a szobában akart pihenni másik nem vihette el a kártyát, mert a tv így nem müködött. Az infraszauna nem működött. Rajtunk kívül többen is igénybe szerették volna venni.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden remek volt. Jó volt a wellnes, mindig volt szabad hely, az ételek finomak és bőségesek voltak. Mindenki találhatott megfelelőt, mert a húsos, a vegás, a süteményes ételek között válogathatott. Legközelebb is szívesen megyünk. Varga Sándorné Balassagyarmatról.
A szálloda alkalmazottai kedvesek, udvariasak és figyelmesek voltak, a reggeli és a vacsora is bőséges, a wellness részleggel is elégedettek voltunk. Ár-érték arányban sem rossz. Az egyetlen negatívum, ami viszont tényleg rossz volt, hogy a "franciaágyas" szoba valójában két összetolt egyszemélyes ágy volt két különálló matraccal, amin két embernek felettébb kényelmetlen aludni, mivel a matrac az ágy közepén kényelmetlen, szétcsúszik. Ha ez változna valószínűleg visszamennénk újra.
Mind az elhelyezés, tisztaság, szolgáltatások kimagasló minőségűek, melynek nagyon kulturált személyzet is társult! A medencék ugyan változatos nagyságúak, de mindenki meg tudja találni a helyét még a kinti hóesésben, avagy azt vízben élvezve . . . pl. én:)! Amiről a HOTEL nem tehet, az az egyes vendégek . . .
viselkedése,ételekben való pocsékló turkálása . . . , amikre azért fel lehetne hívni diplomatikusan is a figyelmüket, vagy nagy ívben kipaterolni őket!
A reggeli választék tökéletes. Különleges volt a langyos, nagyon jó minőségű kenyér. A vacsora húsválasztékát marha hússal lehetne bővíteni. A szakács használjon több fűszert a jobb ízek eléréséhez.
Évek óta különböző alkalmakra "élményt" ajándékozunk. Ilyen alkalmak nálunk főleg év elején vannak, ezért mindig örömmel fedezünk fel akciós ajánlatokat. Lehetőség szerint igyekszünk mindig újabb és újabb helyekre menni, most is ez történt.
Nyári időszakban persze minden szebb és élménydúsabb de a hideg (idei tél-tavasz eleje különösen az volt) idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat a szállodában hiszen az minden élményt és kényelmet kínált. Az ott töltött időbe még belefért egy kis városnéző séta, a matyó kultúra megismerése. Összefoglalva nagyon kellemes három nap volt
A szálloda személyzete nagyon kedves és figyelmes,segítőkész. Az ételek változatosak jó a séf, a szoba ajtajával valami baj volt, ha kinyitottuk a terasz ajtaját, kinyílt az ajtó, egyébként nagyon jól éreztük magunkat.