Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Hatalmas csalódás volt a szálloda! A felújítás, karbantartás teljes hiànya làtszódott. Elment a víz fürdés közben, a csap eltört, az ajtót nem lehetett bezàrni. A szőnyegek foltosak, kopottak voltak. A fürdőszoba lepusztult volt. A személyzet valószinűleg a túlterheltség miatt ingerült, ellenszenves volt.
A Szálloda nagyon jó adottságokkal és igyekvő-kedves-fiatal személyzettel rendelkezik. Érdemes lenne folyamatos épület és vellnes felújításokat végezni. Külön dícséretes az éttermi személyzet és a konyha gyors,udvarias kiszolgálása. Az ételválaszték kíváló. /sok magyar szálloda tanulhatna ebből. . . / Összeségében jól éreztük magunkat és visszatérünk ide.
Az étkezés mind az ételek minőségében, mind az étterem hangulatában kiváló volt. Az élőzene nagyon sokat emelt a színvonalán. A fürdőszobai csaptelepek cserére érettek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Céges bulit tartottunk ebben a hotelben, s kellemes emlékekkel távoztunk. Kényelmes szoba fogadott minket, klassz fürdőszoba. A recepciós hölgyek kedvesen fogadtak, de egy kis pluszt, egy mosolyt nem tettek a hivatalos mondanivalóikhoz. Jó hosszú folyosókon baktattunk végig, mire megtaláltuk a szobánkat.
Az étteremben sok finomság fogadott, válogathattunk a sok finomságok közül. A wellnessrész is kellemes volt, még kinti medence is volt, kellemes környezetben. Sok kisgyermekes család pihent itt, s ahogy láttuk jól érezték magukat a kicsik, s a nagyok egyaránt. Mi is ilyen emlékekkel távoztunk a hotelből.
Már megérkezéskor láttuk szép helyen járunk! A vendégfogadás udvarias a recepciós hölgyek segítőkészek voltak a későbbiekben is! A szoba kényelmes. A wellnes is kellemes meg voltunk elédedve a személyzet udvarias mindenben a segítségünkre voltak. Az étteremben nagy volt a választék,finomak voltak az ételek.
A személyzet maximálisan figyelt ,hogy elégedettek legyünk! Jó volt hogy vacsoránál kellemes diszkrét zene szólt,így hangulatossá tették az estét! Szóval nagyon jól éreztük magunkat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Otthon maradt a dugóhúzó. Sebaj,kérek a pultostól. Közli, hogy ők is használják, vigyem le az üveget. (ezek szerint egy van. . . ? )Leviszem. Kéri a szobaszámot, pik-pak a pénztárgépen, orrom alatt egy számla 1500 (EZERÖTSZÁZ)forint "dugódíj"-ról. Megdöbbenésemet látva szenvtelen arccal értésemre adja : mi ilyen rendszer szerint működünk!
Bátran ajánlom a szállodát kikapcsolódás, pihenés céljára, télen különösen hangulatos a kinti medence mikor a hó is nagy pelyhekben hullik. A szálloda és a wellness tiszta, nagyon kellemes hangulatú, az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek. Legközelebb nem fogom kihagyni a doktor halak kezelést sem :)
2 napot töltöttem a csalàdommal a hotelben. A csalàdi apartmanban. A gyereknek minden be volt készítve (gyerekàgy, àgynemű, babakàd). A személyzet a takarítóktól kezdve a recepciósig nagyon kedves volt és segítőkész. A medencével voltak problémàk, amelyikbe a gyerekkel is be lehetett menni az hideg volt.
Màr több értékelést elolvastam és szinte mindenhol jelezték ezt, amire minden esetben az volt a vàlasz, hogy az előíràsnak megfelelő a hőfok. Én azonban úgy gondolom hogy inkàbb a vendégnek kellene hogy megfeleljen. Ha lenne holtelben egy jàtszóhàz a gyerekeknek akkor igazàból tökéletes lett volna.
Minden kifogástalan volt, tiszta, bőséges étel választék. Kedves kiszolgálás. 1 negatívum az emeleti folyosón kopott padlószőnyegek ami nem illik a szálloda színvonalának. A vacsorához nagyon kellemes élő zene Ettőlfüggetlen minden tökéletes.
Meg volttam elégedve összeségében,a Hotel személyzetével.Szobák tisztaságával,fürdő tisztasága,víz hőmérséklete is jó volt!Ételek nagyon finomak voltak! Amit hiányolttunk, az esti program ,csak biliárd asztal volt semmi más szórakoztató elem!