Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
A családdal töltöttünk a Balneo hotelben 2 éjszakát. A reggeli, a vacsora nagyon választékos. Mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelő ételeket. A személyzet segítőkész. A medencék az internetes oldalakon nagyobbnak tűntek! A wellness részlegen a 'fehér' törölközők szürkék, szakadtak, rongyosak.
Nagyon szép 4 napot töltöttünk a szállodában. A csodaszép idő csak növelte a jó hangulatunkat. A személyzet rendkívül kedves és szolgálatkész volt. A konyhával is teljesen elégedettek voltunk. Meg kell említenem, hogy a levesek valami eszméletlen finomak voltak! ! ! ! ! ! ! A wellness részleg is maximálisan tiszta és kényelmes. Én csak ajánlani tudom a szállodát mindenkinek.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Balneo hotelben. Az ellátásra, a szolgáltatásokra és az étkezésre nem panaszkodhatunk, csupán egy-két „apróság” hiányzott, hogy tökéletes legyen a kikapcsolódásunk. Nagyon hasznos lenne a wellnes részlegben egy centrifuga, aminek használatával gyorsabban száradna a fürdőruha, és másnap nem nedvesen kellene magunkra ölteni.
A hétvégi napokon már sok gyerek volt a szállodában, és többször zavarták az élménymedencékben levő vendégeket, illetve az úszómedencét strandnak használták, ezért napközben szinte lehetetlen volt háborítatlanul úszni, mivel labdázással, keresztbeúszással rendszerint megállásra kényszerítették az úszókat. Aki ezt szeretné elkerülni, a hét első napjaiban utazzon ide. Ezeket leszámítva igazán kellemes pihenőhely a Balneo.
Áprilisban jártunk itt családdal. A szoba kényelmes,a személyzet figyelmes és segítőkész. A szálloda szinte családias hangulatú. Az étteremben a feltálalt ételek tetszetősek és finomak,szerintem mindenki találhatott magának megfelelőt. A vizes részleg egy picit kicsike,de a gyógyvíz hatása ezt felülmúlja. Mindenkinek bátran merem ajánlani,mert kényelmes pihenésben lehet része.
+: Kellemes, nyugodt környezet, barátságos személyzet, gyógyvíz(! ), kellemes wellness részleg, szép kert, jó parkoló. -: Az ételek lehettek volna kicsit változatosabbak/modernebbek, felelseges minden italrendelésnél külön-külön aláiratni a számlát, a medencében többet lehetne porszívózni (a személyzetnek lett volna rá ideje, mobilozás helyett. . . ), a fürdôszobában a zuhanytartót és a fogast rögzíteni kellene.
Kellemes napokat töltöttünk a szállodában. A gyerekek és a felnőttek is jól érezték magukat. Köszönet érte. Figyelmes személyzet kényelmes szobák. Az étterem és az ételek is jó és választékosak. A vizes medencék kiváló kikapcsolódást nyújtanak. A gyógyvíz áldásos hatását élvezhettük. Az edzőterem felszereltsége is tetszett. Máskor is megyünk.
2014 áprilisában voltam ott barátommal, immár másodszor. Nagyon jó ár/érték arány. Kedves személyzet, változatos, finom ételek, széles választék. A termálvizes medencékben a víz lehűlt (rossz volt az időjárás), miután szóltunk engedtek hozzá forrót. A medencék lehetnének nagyobbak,ezért gyerekeseknek nem ajánlom, mert zavarják a felnőtteket.
Kellemesen eltöltött 4 napot voltunk a szállóban. Unokáim, feleségem és én nagyon élveztük a semmittevést. A személyzet gondoskodott arról, hogy jól teljen el ez a 4 nap. Minden nagyon jó és kellemes volt. Meglepetésről is gondoskodtak. Élveztük a wellnes adta lehetőségeket. A pálinka és a borkóstolás lángos evéssel nagy élmény volt. Köszönjük.
Meglepően széles választékú, kimagaslóan ízletes, finom ételek. Minden területen kedves, mosolygó személyzet, még a wellness részlegen is! Gyerekeknek kiváló szórakoztató programok, ahol a 8 éves gyerekünk is jól érezte magát. Miután teltházas volt a szálloda, a wellness részleg időnként zsúfolt volt.
Mindennel meg voltunk elégedve,a reggeli és vacsora választéka gazdag,külön jónak tartom hogy figyelnek az egészséges ételt kedvelőkre is. A kiszolgálás udvarias,gyors. Egy észrevételem azonban lenne,kisgyermekes család lévén van ugyan játszó szoba a gyermekeknek,de szerintem sokan örülnének ha ott is lehetne hagyni a gyermeket,lenne ott felügyelet.