Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Nagyon elégedettek voltunk a hotel üzemeltetésével. A személyzet és a szolgáltatások profi módon szervezettek. Az egyetlen kifogást talán a medencék méretezésénél találhattuk, teltháznál nagy volt a zsúfoltság, ekkora szállodához több és nagyobb fürdőkapacitás szükségeltetne. Jól éreztük magunkat, szeretnénk visszatérő vendégek lenni!
Mi nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekfoglalkozás csillagos 5:) Véleményem szerint ez azért nagyon fontos, mert a szülők is tudnak valamennyit pihenni, és a gyerekeknek is hatalmas élmény.
Mi már több alkalommal választottuk ezt a szállodát, pont ebből kifolyólag, hogy a kisfiunk a nagy élményekkel tért haza:))) Viszont amiben hiányosságot érzek, hogy azt gondolom, egyre inkább igyekeznek az emberek tartani az egészséges életmódot, és számunkra legalábbis hiányzott a választási lehetőség. (nem volt csak fehér kenyér) Nagyszerű lenne, ha választhatnánk csökkentett szénhidráttartalmú ételekből, és ami még fontosabb, a gyerekekre annyiból gondolni hogy 1-2 gyerekmenü (rántott husi, halrudacska,stb. ) De összességében nagyon szuper minden, és mindenképp szeretnénk továbbra is a szálloda vendégei lenni! :-) Szép napot kívánok! Üdv: Hudák Tímea
Igazából nagy várakozással teli szoktam elindulni egy ilyen kis pihentető wellnesre, bizva abban, hogy semmi nem fogja megzavarni kikapcsolódásomat, annál is inkább, mivel nem keveset fizetek érte. Megérkezésünkkor a recepciós kis hölgy lehetett volna egy kicsit kedvesebb, segitőkészebb, mivel most voltunk itt először, örül az ember, ha szivesen tájékoztatják.
A masszázsok kiválóak voltak, a szolgáltatások minőségében volt egy kis hiba, a négy **** hagy némi kivánnivalót maga után,az ételek jók voltak, tulajdonképpen kellemesen telt a 4 nap, jól éreztük magunkat. Fogom ajánlani a helyet ismerőseimnek, minden bizonnyal nem vagyunk egyformák! Mindenkinek más a véleménye.
A szálloda aránylag közel van Budapesthez, és autó nélkül, vonttal is jól megközelíthető. Azonban kevés a helyi busz a város és a szállodakomplexum között. A pihenésre, gyógyulásra alkalmas, de nem 3 nap két éjszaka címen, ami alig 2 napot tesz ki csupán. Ez az idő azonban jól beosztva nagyon kellemesen telt.
Nagyon jól éreztük magunkat a 3 éjszaka alatt egyedül azt sajnálom hogy gyermek medence nincs a szállodában és lehetne egy kicsit nagyobb a wellnesz részleg. De a Szálloda nagyon szép új. Kedves a személyzet is az ételek nagyon finomak voltak. Ajánlom mindenkinek a tisztaság a kényelem minden nagyon szuper.
Tisztelt Hölgyem/Uram! Nagy várakozással voltunk az igen "beharangozott" és agyon reklámozott Balneo hotellel szemben, de nem azt kaptuk, mind amit vártunk. A szálloda belülről elég lelakott kinézetű, a használati eszközök kopottak, vagy sérültek (zuhanyozó és környéke), a Wellnes tér álmennyezete mattos, korrodált, a szobai szőnyegek hullámzanak.
Az éttermi árak meglehetősen magasak, a személyzetet nem találtuk túlságosan kedvesnek. Összességében voltunk már jobb négycsillagos szállodában is, aminek a reklámja nem volt ennyire hangos. Tisztelettel: Vavrik László
Tágas, praktikusan berendezett szobánk volt, nagy erkéllyel. Minden kifogástalanul tiszta volt. Egyedüli kifogásunk az volt, hogy az alattunk levő termálmedence csobogása a felöltéskor eléggé felhallatszott éjjel. Az étkezések alkalmával sokféle fogásból válogathattunk, és az ételek nem csak gusztusosak, de nagyon ízletesek is voltak.
Talán egy kenyérpirítóval még lehetne fokozni a reggeli élményét. Külön öröm volt, hogy az italrendelést még az étkezés elején felvették, és rögtön hozták is :) A wellness részleg is jó volt, egyedüli kifogásunk az volt, hogy a termálmedencék délutánra nagyon lehűltek, nem volt meleg víz utánpótlás. Összességében nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, ha lehetőségünk lesz rá, visszatérünk.
A személyzet udvarias és segítőkész volt. A wellness részleg sajnos már nagyon "lelakott" volt. Nem működött az egyik gőzkamra, jégkamra. A kiírt vízhőfokok meg sem közelítették a valóságot, hiszen sokkal hidegebbek voltak. Kérdésünkre azt mondták, nem is lesz meleg, mert elromlott a kazán. A víz koszos volt, mindenféle érdekességek úszkáltak benne!
Az ételekkel nem volt gond, bár néha vadászni kellett főleg a desszertre, csakúgy mint a tányérra és a kávéskanálra! A gyermekkel érkezőknek egy elég ingerszegény játszószobácska jut így sokáig nem tudják élvezni az ottlétet. A gyermekeknek mindösszesen egy medence jut, de az sajna hideg így hamar lila szájjal és kocsonyaként remegő törpével kell szembesülnie a szülőnek. Már többször jártunk itt, legutóbb két éve és mindig jól éreztük magunkat, de most szembetűnő a színvonal és minőség romlása. Összességében középszerű és átlagos volt a szálloda és szolgáltatása, ezért ajánlani nem fogom másnak.
Maga a környezet nem, viszont a Hotel Balneo nagyon tetszett Zsóri fürdőn. Finom volt az étel, kellemes hangulatú a wellnes rész és kedves a kiszolgálás. Aki pihenni és fürdőzni megy, azoknak jó szívvel ajánlom, ám aki szeret kicsit jönni-menni, kirándulni, partizgatni, azoknak Mezőkövesd szerintem nem a legoptimálisabb választás.
Maga a környezet nem, viszont a Hotel Balneo nagyon tetszett Zsóri fürdőn. Nekem dunántúli hegyekhez szokott embernek kissé fura volt a táj, az elhelyezkedés, így engem igazából csak a Hotel Balneo fogott meg ezen a vidéken. A személyzet udvarias és felkészült,a tisztaságra semmi panasz nem lehet. A szoba gyönyörű, minden igényt kielégít.
A fürdőszoba elsőrangú. A wellness részleg is jó benyomást kelt, nagyon tetszett hogy a benti részből ki lehet úszni a kinti medencébe, rendkívül ötletesnek tartom. A víz hőmérséklete megfelelő, felnőtteknek gyerekeknek egyaránt. Az étel is finom és ízletes, a választék is jó. A megközelítés viszonylag egyszerű, de én azért ezt a szép hotel valahova máshová tolnám az országban ha lehetne. A vidék nem, a szálloda kitűnő.