Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Július első hetén nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában, kifogástalan volt minden. Talán csak annyi személyes problémám volt, hogy egészségem miatt nagyon számoltam a sóbarlanggal, de sajna éppen még szerelés alatt volt, így csak az utolsó 3 napban élvezhettem előnyét. Ezt leszámítva teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük.
Tetszett a szálloda elrendezése, a személyzet segítőkészsége. Több apró kellemetlenség ért, ami nem a szálloda hibája, de zavaró volt. A szobában nem működött a széf, látszott, hogy valakinek "erőszakkal" ki kellett nyitni, mivel valószínű meghibásodott. A személyzet rendkívül udvariasan felajánlott egy másik szobát, de kipakolás után ez nem kényelmes.
Második este az étteremben nem volt csapolt sör, mert a szállító nem hozott. Egy négycsillagos szálloda ilyen malőrt nem engedhet meg, egy ilyen szállító nem legyen partner! Az, hogy tartózkodásom alatt nem volt internet csak hab a tortán.
Megérkezésünkor wc papir nem volt. Előre lefoglaltuk,de a hütőszekrény teljesen meleg volt. Az internethez adott csatlakozó rossz volt. A beigért vizitorna nem volt megtartva. Állitólag kérni kellett volna,holott mindenütt az a szokás,hogy ott áll a medence mellett a torna tanár,s megkérdezi,ki akar részt venni,nem nekünk kuncsorogni,hogy sziveskedjen mbetartani,amit a Hotel hirdetett.
A viz hőmérséklete 32 fok helyett 28 volt az egyik napon és reklamációmra az uszómester azt akarta elhitetni velem,hogy azért hideg,mert akkor elszaporodnak a bacilusok. Miért nem tisztitják az uszódát? Vagy engem nézett hülyének. A dinnye meleg volt,minden négycsillagos szállodában a görögdinnyét jég között tartják.
A születésnapom adott okot arra, hogy ellátogassunk ebbe a hotelbe. A szobánk tiszta, kényelmes, barátságos volt. Már a fogadtatás is meglepett, mert úgy bántak velünk, mintha az angol királyi család tagjai lennénk. A félpanziós ellátás minden képzeletünket felülmúlta, egyszerűen pazar lakoma volt minden egyes alkalommal.
A bár személyzete és kínálata azóta is sokat emlegetett dolog nálunk. Főleg a birsalma pálinka. A wellness részleg maximális feltöltődést nyújtott, a gyógyvíz áldásos hatása most is jól esne. Klassz volt ez a szülinap, az idén is szeretnék itt ünnepelni.
Nagyon segítőkész volt a kiszolgáló személyzet. . bármi kérésünk volt kedvesen teljesítették,udvariasak voltak! a wellness részleg kiváló volt. . sokat pancsiztunk a kislányunkkal. az ételek nagyon finomak voltak és a választék is kiváló volt. a szobánk is megfelelő volt. . igaz első éjszaka szóltunk h. nem működik a klíma.
Nagyon elegáns, és igazán szép szálloda. Nagyon jó a wellness részlege, különösen a gyógyvizes medencék, és a szaunák. Rengeteg kínálat van a svédasztalukon,és nagyon ízletes. A szobák igazán kényelmesek, mi családi szobát kértünk, aminek különlegessége volt a gardrob szoba.
A környék viszont nagyon kopár igazából nincs sétálgatási jókedve itt az embernek. Emiatt a szállodából nem is nagyon mentünk ki, viszont belül kicsi az udvar, park.
Már másodszor voltunk a párommal a Balneo Hotel Zsóriba,de még többször visszamennénk. Nagyon szép,tiszta a Hotel,a Welness részlege kíváló. Jól éreztük magunkat,ki sem kell mozdulni a szállodából,minden helyben van. A városban kevés a látnivaló,tehát inkább személygépkocsival utazóknak ajánlom,mert elég messze van a kirándulásra lehetőség.
A barátainkkal 2 éjszakát töltöttünk a fenti szállodába, ahol nagyon jól éreztük magunkat mind a négyen. A személyzet, a szállás, az ellátás kiváló, csak a fürdőből egy gyerek medencét hiányoltuk. /Kisgyerekeseknek meggondolandó , hogy ide eljöjjenek a gyerekmedence hiánya miatt, egyébként pedig minden más nekik is megfelelő lenne. / Szívesen visszamennénk bármikor. Vojtonovszkiné.
Másodszor - most már barátokkal - jöttünk el újra azért, mert első alkalommal is nagyon jól éreztük magunkat. Most is csak azt tudom mondani: érdemes újra eljönni a Balneoba! Külön nagy örömömre szolgált, hogy az első ottlétünk utáni értékelést szemmel láthatóan elolvasták, és meg is hallgatták.
Akkor kifogásoltam, hogy a recepciónál csak Népszabadságot találtunk: most már Magyar Nemzet is volt az asztalon. Látható, hogy tényleg odafigyelnek a vendégekre! A személyzet továbbra is kiváló, a szakácsuk megint remekelt minden nap, és megint csak nagyon jól éreztük magunkat. Az viszont igaz, hogy szerettem volna a jégkabint kipróbálni, de sem a múltkori ottlétünkkor, sem most nem működött. Jó lenne - ha már a hirdetésükben is szerepel - ha nem csak találgatni kellene, milyen is az. És annak is örültem volna, ha működik a belső lift a medencék és a sóbarlang között. . . Egyébként tényleg szuper, csak ajánlani tudom a szállót!