Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Még január végén jártunk a mezőkövesdi hotelben. A szálloda megtalálása nem sikerült elsőre, először Mezőkövesden kerestük, a nevéből kiindulva, és miután oda-vissza megjártuk a települést, útbaigazítást kértünk a helyiektől, akik elmondták, hogy ki kell mennünk Mezőkövesdről Zsóry fürdőbe.
A szálloda maga szép, tiszta, az elvárásoknak alapvetően megfelel, de sajnos az ágyunk szétcsúszó matraca igen bosszantó volt. Az étteremmel is meg voltunk elégedve, a választék lehetett volna egy kicsit bővebb. A személyzet nem hagyott kivetnivalót maga után. Köszönjük.
Az első nem otthon töltött karácsonyunk volt, tele szorongással. Nagyon jó döntés volt az ünnepekre ezt a szállodát választanunk. Kiváló kiszolgálás, a szoba tiszta, kényelmes,a takarító személyzet nem tolakodó, udvariasság és családi hangulat valami különleges báj jellemzi ezt a szállodát. csak ajánlani tudom. Amikor nem tudod, hogy mitől is jó. Visszatérünk
Már többször jártunk barátainkkal ebben a szállodában. Minden esetben csak pozitív tapasztalataink voltak. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A szobák kényelmesek, tiszták. A konyhájuk kiváló, bő választék, szines ízvilág, jó italok. A welness részleg a mi igényeinknek teljesen megfelel.
Kitűnő, nyári strandidőben volt szerencsénk egy nyeremény hétvégét itt tölteni. Busszal kirándultunk a közeli Mezőkövesdre. Kipróbáltuk a hotel és a szomszédos strand medencéit is. Az étterem kínálata változatos és finom volt. Elégedettek voltunk a szállással és a kiszolgálással is. Kellemes kikapcsolódásban volt részünk ezen a csendes környéken.
Csütörtöki napon érkeztünk. A vacsora kínálata nem négycsillagos szállodai minőséget, választékot biztosított. Hideg volt minden, és aki nem 6-kor ült asztalhoz, a választék igen siralmas volt. Úgy vettem észre, hogy egy bizonyos mennyiséget szándékozott a szálloda étkezésre fordítani, és ha az elfogyott, mindegy hány vendég nem vacsorázott még.
A wellness részleg kiváló. Nehezményezem, hogy egy ilyen kaliberű szállodában - mivel nem a város centrumában van - még hétvégén sincs egy kis élő zene a vendégek szórakoztatására.
Közel egy éve voltunk 4 napig a Hotelben, pár hónappal később -tőlünk függetlenül foglaltak korábban -lányomék-férjé-vel. Különböző időpontokban voltunk, más korosztályuak, s mindannyian nagyon jól éreztük magunkat,igazi kikapcsolódá, pohenés volt. A személyzet udvarias, szolgálatkész, minden kérdésünket rövid időn belül igyekeztek megoldani.
A konyha kiváló, nagy és különleges ételek is szerepeltek a választási palettán. Figyelemmel kell kisérni a Hotel csomagkinálatát, véleményem szerint mindenki talál számára megfelelőt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi egyébként máj. végén ujból megyünk egy kis feltöltődésre.
Nagyon tetszett, régen vágytam már ide. Szép a szálloda és a környék csendes, pont pihenésre való. Nagyon jól éreztük itt magunkat a férjemmel. Jó volt az ellátás is, kellemes volt a szauna a masszázs, nagyon jó volt a termál víz. Szeretnénk még ide egyszer a gyerekeinkkel is visszamenni. Reméljük lesz rá lehetőség. Biztos vagyok benne , hogy nekik is nagyon tetszene.
tamásné vagyok még ebben az évben nem voltunk de ismerőseim akiknen ajánlottam mindenki nagyon meg volt elégedve . nekünk a kedvenc helyünk ha sikerül valahogy eljutni akkor is oda megyünk nekünk minden tetszett . a HELY a KAJA , FELSZOLGÁLÁS ,egy szerüen itt éreztük magunkat a legjobban. üdv Tamás lajosné és Nagy tibor
Szép napokat töltöttünk itt a barátainkkal kifogástalan gyors kiszolgálásban volt részünk gyönyörűen berendezett tiszta szobák. A Wellnes részleg is rendben volt. A félpanzió bőséges volt csak az ételek egy kicsit íztelenek voltak de egyébként egészséges ételek voltak.
Az értékelésemnek megfelelően ideális szálláshelynek tartom a Balneo Hotelt. Kellemes hétvégét töltöttünk itt párommal. Mivel a városban nem találtunk számunkra érdekes programot, így maximálisan feltöltődtünk a hotel wellness szolgáltatásai által. A szobák szépek voltak, a személyzet pedig segítőkész. El tudom képzelni, hogy máskor is ellátogassunk ide.