Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Nagyon kellemes 3 éjszakát töltöttünk el. A személyzet nagyon kedves,a szálloda tiszta, az ételek finomak voltak. Az első nap telt ház volt és ilyenkor a wellnes részleg nagyon zsúfolt.
Kényelmes a szoba, az ágy. Nagyon jó a wellness, összesen 4 medence van, ebből 2 gyógyvizes. Az úszni vágyóknak van egy nagyobb medence. Több szauna is van. Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Mindenkinek ajánlom!
Régóta szerettünk volna ebben a hotelben üdülni ,már az épület alapozásánál elterveztük.Sajnos különböző okok miatt csak most tudtunk eljutni.Minden várakozásunkat felülmúltak ezek az élmények. Nagyon szépen köszönjük,szép emlékekkel távoztunk!
Nagyon tetszett a WELLNESS rész az egész családnak és a programok a gyerekeknek. Ami kevésbé volt jó kicsit felkészületlenek voltak a gyerek köntösökkel , és az ágyak kényelmetlenek voltak. Összességében jól éreztük magunkat.
A szoba és az erkély az átlagtól tágasabb volt. :-) A gyógymedencék lehetnének egy kicsit nagyobbak, mélyebbek. Az ételek finomak, változatosak. :-) Pozitív élményekkel gondolunk az eltöltött napokra!
Fiatalos, lendületes, kedves, előzékeny, jó megjelenésű csapat jellemzi a Balneo szálloda személyzetét. A szálloda tiszta, rendezett. Reggeli: bőséges, kiadós, és nagyon finom Vacsora: bőséges, kiadós, és nagyon finom
Meg voltunk elégedve a szállással. A hotel alkalmazottai nagyon kedvesek. Az étteremben a pincérek és a felszolgáló tanulólányok is kedvesek, aranyosak voltak. Az ételek kiválóak voltak, ízletesek finomak. A reggelinél és a vacsoránál is bőséges volt a választék. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük mindenkinek a munkáját. Üdvözlettel Zérczi Gáborné.
Ami tetszett: az ünnepi nagy tömeg ellenére figyelmes kiszolgálás, kitűnő ételek, valamint a meglepetés: a 4 csillagos szálloda a la carte étlapjának árai egy II. osztályú vendéglőt idéznek.
Ami nem tetszett: a szálloda méretéhez képest kis kapacitású wellness részleg, érkezés napján nem tudták pótolni a hiányzó törölközőket, ill. fürdőköntöst, ezért fürdeni a saját utcai ruhánkban kellett menni.
Jól éreztük magunkat. Az étkezés kiváló, finom és nagy a választék. A medencék is rendben voltak. Az infra szaunában a három nap alatt nem volt takarítás. A WC és a mosdókagylók nagyon magasan vannak.
Minden remek volt, az elhelyezés, kiszolgálás, az étkezések /reggeli, vacsora/ osztályon felüli!!! Egyetlen hiányosság a szobákban nem volt wifi lehetőség, de a földszinten volt használatára lehetőség. Köszönjük az irodának és a szálloda valamennyi dolgozójának az élményt! Ági