5 napig voltunk a panzióban ,de kissé meglepett, hogy recepció nélküli szállás volt étteremmel együtt. A szoba jó volt, az erkélyt ki tudtuk használni a jó idő miatt. A tulajdonos kissé fásult, barátságtalan. Valószínű sok a munkája, mert reggel héttől este tízig nyitva van az étterem , a szállóvendégekkel nem kell foglalkoznia.
A mezőkövesdi Zsórifürdő szomszédságában található egyszerű, de barátságos panzió. A közkedvelt fürdő csupán pár lépésnyi sétával érhető el. A szállás nagyon olcsó, az apartmanban 3900 Ft/fő egy éjszaka, és a gyermekek részére 30% kedvezményt biztosítanak. A reggeli itallal együtt 930 Ft-ba került.
A recepcióval és a kávézóval közös telken található panzió főépületen kívül az üdülőtelepen több helyen is kínálnak további apartmanos szállásokat, ellátás nélkül, reggelivel vagy akár félpanzióval. Az udvaron terasz, kis játszósarok és grillező hely is található. A személyzet nagyon kedves, barátságos, készséges. Kisgyerekek részére gyerekágyat biztosítanak.