Mezőkövesd híres fürdőjének, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában várja a feltöltődni vágyó vendégeket a Lokomotív Hotel. A barátságos, családias hangulatú szálloda hatalmas fás-erdős környezetével, csendes környezetben várja az ide utazókat.
A matyó világ felfedezése és a fürdőzés élménye teszi vonzóvá a szálláshelyet.
Alapvetően elégedettek vagyunk. Szép,csendes ,jó levegőjű környezet. A kiszolgálás odaadó,pontos,gyors, a szoba ( bár hagyományos ) kényelmes, tiszta,jól felszerelt volt. Az ételek egyszerűek,de finomak,bőségesek. Amit személyesen ( a feleségem nem ) kifogásolnék, az az ,hogy a TV csatornák száma nagyon kevés.
Nincs sport,zene,ismeretterjesztő program( rajzfilm,hír csatorna már nem érdekel ebben a korban! ) Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki és jól éreztük magunkat! Szívesen vissza jönnénk amikor ismét megtehetjük!
Sziasztok. Mi 2013-ban kétszer is jártunk itt. Nagyon meg vagyunk elégedve,A személyzet kedves a kiszolgálás jó. A tulajdonos nagyon kedves fogadtatásban részesített bennünket. Az ételek kítúnöek elegendóek. A panzió hangulata csodálatos. Ami számunkra nagyon fontos:állat barátok(állat szeretók).
hiszen kicsi kedvencűnkkel együtt élvezhettük a kikapcsolodást. Szívemból ajánlom minden pihenni vágyonak. A kórnyezet csendes pihenésre kíválóan alkalmas. Ha lehetóségünk lesz rá még ellátogatunk oda többször is.
Nagyon tetszett, hogy minden korosztályra gondoltak (játék, szórakozás), a szoba kényelmes volt és a személyzet igyekezett a kedvünkben járni. Tisztaság volt, a nappali tágas és kényelmes és jó elosztású szobát kaptunk. Ami nem tetszett, a közös konyha: az evőeszközökből kevés volt, a háztartási gép elavult (pl. kávéfőző). Ennek ellenére jól éreztük magunkat!