Ez a helyzet a Sárga borházzal is. Mintha legalábbis nem ugyanazon a helyen jártunk volna. A Sárga borházban 2001-ben voltam először, akkor korrekt közepes hely volt. Utána valamikor 2010-11ben másodszor, amikor igen jót ettünk családilag, fogast, halászlevet, harcsát. Egyértelmű 5 csillag vagy szívecske, ahogy tetszik. Eltelt ismét pár év és mivel Tokajban nincs túl sok izgalmas étterem, megint itt kötöttünk ki (az Oroszlánosban már voltunk azon a körúton, a Mádi udvarházban dettó, az Ős Kaján zárva volt, így maradt a Sárga Borház. ) Ismét nagyon jó kulináris élményben részesültünk. Ezek után elmentünk tavaly vagy tavalyelőtt is, akkor sajnos csak egy-egy italra tellett az időből, de az nagyon jó volt, akárcsak a kiszolgálás, illetve a minap, konkrétan múlt hét szombatján, ismét csak inni, mert már vártak Bodrogkeresztúron. A kiszolgálás első osztályú volt, a pincér javasolta, hogy kóstoljunk bele a decire rendelt borokba, ki is töltötte szépen a kóstolómennyiséget, a második után mondtam, hogy ezt hagyjuk, biztos rendben van az összes bor. No erre fel pont az a bor volt dugós. Szó nélkül hozott másikat. Közben megérkezett a birtokigazgató Mészáros László és a főborász Kovács Zoltán is, akik leültek enni, jó volt őket élőben is látni, saját birtokukon. A felszolgált ételek látványra ugyanazt a szintet hozták, mint amit korábbi években tapasztaltunk, az étlap is összefogott izgalmas. Bizton merem állítani, hogy a Sárga Borház igen jó hely, 4,5 pont egyértelműen megvan. S ha csak ennyi lenne, szokás szerint akkor is felfele kerekítek. A képek közé beillesztek néhány korábbit is.