Elegáns reggelizőhely és kávézó a sétálóutcán, amely a közelmúltban nyílhatott, legalábbis én régebbről - a korábbi évekből - nem emlékszem rá. A beltér kifejezetten igényes, dizájnos, lakberendező által megtervezett, trendi. Határozottan drága helynek éreztük, miskolci viszonylatban mindenképpen. Pl.
bundáskenyér 2500 Ft-ért szerintem elég meredek, még ha adnak is mellé banánt és sós karamella öntetet. A tükörtojás sült baconnel 2990 Ft, a Croque Madame 2790 Ft, az angol reggeli 2990 Ft, amely azonban sokkal vérszegényebb volt, mint amit egy másik miskolci helyen kaptunk. Nem tudom, pontosan ki lehet itt a célcsoport, de a miskolci átlagpolgár biztosan nem, talán a külföldi turisták, de azokból itt a városban nem sokat láttunk. Mondjuk jobban belegondolva az Avalon nem gyerekes családos vendégkörét tudom elképzelni, hogy ez a hely bejönne nekik és megfelelne az elvárásainak egy kávézásra. Nagyon tiszta, kulturált hely, ez kétségtelen, de egy kicsit barátságtalan, kimért volt a légkör, nem emberközeli, szóval én egy kicsit feszélyezetten éreztem itt magam, nem tudtam feloldódni, lelazulni. A pezsgős epertea kellemes volt, de nem átütő (790 Ft). Sokat kellett várni az ételekre. Az ételek összességében gyengébbek voltak, mint amire számítottam.