Tehát ha társaságnak kell megbízható éttermet ajánlani ez az egyik Miskolcon, amit jó szívvel teszek. Az étterem berendezése számomra kellemes, a "boldog békeéveket" idézi: nyugodt, csendes hely, visszafogott személyzettel. A pincér háttérben marad, de ha kell, egy pillanat alatt megjelenik. Egy negatívumot tudok itt említeni: a vintage lámpákat, pontosabban a retro Edison égőket. A régi szénszálas izzókat idéző égők nagyon hangulatosak, csak fény nincs, az étlapot többen is a mobil elemlámpa funkciójával tanulmányoztuk. Általános világításra remek ez a megoldás, nagyon illik az enteriőrbe, de az asztalokon helyi fényre szükség van. A mosdó kulturált, tiszta. Egy hétfős társaságban voltunk, és bár mindenki más rendelt, elfogadható időn belül, egyszerre kaptuk meg a fogásokat: melegen, frissen. A párommal az alábbiakat fogyasztottuk:
Az agresszív kisbárány: pepperónis báránycomb steak juhsajttal kemencében sütve, kakukkfüves, fokhagymás steak burgonyával
Végre egy jó báránysteak: minimális zsiradékkal. A fűszerezés nem nyomta el a bárányt, a sajt jól kiegészítette a húst. Igazán finom volt. Namúr-i mustáros csirkesült: mustárban sült csirkemell filé grillezett zöldségekkel, burgonyapürével, sajtkrokettel, fehérboros mártással
Könnyű csirke, a mustár pikáns ízt adott a csirkemellnek, a sokféle köret kifejezetten tetszett. Édes Fanny: különleges belga alma tiramisu. Ez egy más stílusú édesség, mint amit megszoktam. Finom, és szeretném egyszer az eredetit is megkóstolni, már csak azért is, mert jónevű olasz étteremben már ettem olyan finom tiramisut, hogy akarva-akaratlanul ahhoz hasonlítok. A sörök választéka fantasztikus. Ide taxival kell jönni; büntetés ha a társaságból valaki a sofőr és nem kóstolhatja meg azokat. Összességében: aki nem akar melléfogni, annak melegen ajánlom az éttermet; akár üzleti, akár magán étkezésekhez.