Ezt az idézetet a kávézó falán olvastam. Miskolcon talán itt lehet a legjobb kávét inni az egész városban, nekem legalábbis itt volt a legfinomabb. Picike hely a művelődési házzal szemben, egy betérő utcácskára a sétáló utcától. Aprócska, de igazán szerethető, nagyon barátságos, igazi ékszerdobozként berendezett kávézó, vintage hangulatban.
Szépek a porcelánok, kényelmesek az ülőhelyek, sok kis finom apró részletet lehet megfigyelni, régi írógép, cilinder a fogason, finom fehér függöny, én nagyon kedvelem az ilyen hangulatú helyeket. Nagyon kedves, barátságos kiszolgálás is jár a kitűnő kávé mellé és egy kis "köszönet" keksz is. A házi sütik is finomak, és árban is nagyon korrekt.
Egy picike hangulatos kávézó, van egy picike, de annál aranyosabb kinti része kis asztalkákkal. A Művészetek Házával szemben található. Kedves kiszolgálás, finom kávé és süti megfizethető áron. A választék nem túl nagy, de minden minőségi és finom. Kávéjuk karakteres minőségi és nagyon finom.