Miskolc központi sétálóutcájának elején található kis kioszk, amely kürtöskalácsra specializálódott. Hat féle ízesítésben hagyományos technikával készítik a kürtöskalácsot, átlagos méretben (diós, Bounty névra hallgató kókuszos, fahéjas, kakaós, vaníliás cukros).
Darabja 500 Ft-ba kerül, amit erősen túlárazottnak érzek, főleg, ha összehasonlítom a budapesti belvárosi 350 Ft körüli árakkal (tudom, ott is van, ahol sokkal drágább, de a helyiek nyilván Pesten sem a Vörösmarty téren veszik a kürtös kalácsot 2000 Ft-ért, ha onnan pár méterre töredékáron hozzájuhatnak). A kiszolgálás átlagos, gépiesen funkcionális. Pozitívum, hogy frissen sütik, rendelés szerint a kalácsokat. Kizárólag elvitelre lehet vásárolni, hiszen helyben fogyasztásra egyáltalán nincs lehetőség, nincsenek asztalaik vagy ülőhelyeik.