A női eladó viselkedése enyhén szólva kriminális volt. Kifogásolta, hogy a fiam miért nem fogalmaz helyesen (ahogy ő szeretné. . . ) Teljesen kulturáltan kértem kávét, de a végére a kioktató stílus miatt veszekedés lett. 150 Ft-os forró csokit nem ajánlom. Egyébként sokféle szendvics volt, de ebből a rossz kiszolgálás miatt nem vettünk. Legközelebb messzire elkerülöm.
Igazi pályaudvari resti az amúgy sem túl igényes miskolci vasútállomáson, annak főépületében. A bejárat az első vágány előtti várakozó részből nyílik, aki betér az állomásra, ha túljutott a jegyvásárláson, könnyen megtalálja. Ezen kívül nem is tudom, hogy lehet-e még az állomás területén belül máshol ételt-italt venni.
Hazafelé utazás előtt itt próbáltam feltölteni a készleteimet némi útravalóval. Az előrecsomagolt bolti chips, csokoládé mellett szendvicseket lehet kapni és hot-dogot, ez utóbbit akciósan üdítővel menüben is (499 Ft). Végül a hideg szendvicsek közül választottam egy sonkás zsemélét, amelyik elég frissnek nézett ki, de nem frissen készült, nejlonfóliázva várakozott sorstársaival az üvegpult mögött. Valamint egy palack Ice Teát. Összességében szűkös választék, de elegendő a túlélésre, a kiszolgálás alapvetően kedves egyszemélyes "mindenes" hölgy személyében. Helyben leülni nem lehet, én már a vonaton ettem. Árfekvés valamivel a bolti ár felett, de nem pofátlanul elszállt.