Visszatértem ide egy év és egy hónap eltelte után és azt tudom mondani, hogy továbbra is itt a legfinomabb a tzatziki, és kiváló az étel. Most egy Herkules tálat vagyis kettőt rendeltünk összesen a fiammal. Ő még nem járt itt velem, de teljesen megvolt elégedve az étellel. A kiszolgálás is teljesen rendben volt minden, fiatal, segítőkész és mosolygós hölgyek!
Odamentem, a két hölgy látott, de nyugodtan tovább beszélgetett, majd kb 5 perc múlva odajött az egyik megkérdezni mit kérek. Oké, gondoltam magamban, semmi gond, biztosan valami nagyon fontos dologról van szó. . Az egyik kiszolgáló felvette a rendelést, a másik megcsinálta, közben végig moziztam őket.
Mindkettő arcán ott volt, hogy már mennének haza és a kedves vendéget a háta közepére kívánja. Direkt úgy ültem le elfogyasztani az ételt, hogy lássam, vajon csak nekem szólt-e ez a viselkedés, de az utánam lévő 3 vendéggel szemben is ugyanez volt a helyzet. Többet nem mennék ide, bár a kaja finom volt, de nekem a kiszolgálás is nagyon fontos. .
A Szinvapark emeletén a többi étkezde között található a sokak által ismert és dicsért gyrosos. Nem sűrűn járok itt, de azért kipróbáltam. Finom és nagy adag, a kiszolgálás gyors, előfordul, hogy kicsit várni kell, de nem vészes. Árban sem rossz, azért konkurenciát jelenthetnek a döneresek.
Mikor heti több alkalommal jártam Miskolcon ide rendszeresen betértem, családdal, barátokkal vagy akár egyedül is! Ebben a gyors étteremben nem találtam olyan kaját ami nem ízlett volna nekem! Ja és itt nincs hamburger! Imádtam a Herkules tálat az összes gyrost ami itt kapható! Ma is egy gyrost ettem lepényben sok-sok tzatzikivel!
Ennél jobb tzatzikit én még sehol sem ettem! Mindenkinek szívből ajánlom, hogy kóstolja meg! A kiszolgálás most is teljesen korrekt volt pedig ezeket az embereket már nem is ismerem! Mosolyogtak és kedvesek voltak velem!
3525Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4. (Szinvapark)