Romkocsmás jellegű szórakozóhely a Szinva-parton, a Lokalista mellett. Egyszerű berendezés, némi színes dekor, nincs túlbonyolítva. Nemcsak italok, hanem van néhány érdekesebb szenvics (pl. pulled pork, BBQ), saláták barátságos áron. 2014-ben a legjobb vidéki klubnak választották (magukról írják büszkén, de nem tudom, milyen versenyben).
Főleg a 20-as-30-as korosztály látogatja, program függvényében. Inkább alternatív, régetzenét játszó együttesek szoktak fellépni, a Kontroll Csoportnak sajnos csak a kiragasztott plakátját láttam, a koncertet nem. Egyéb kultúr-programokat is szoktak tartani.
Régóta nem látott barátnőmmel látogattam meg utoljára egy délután. A Szinva teraszon van, kellemes nyugis kiülős hely. Limonádét kértünk, lehetett választani 5-6 féle közül. Sok rendezvényt és koncertet rendeznek itt hétvégente, de nem szoktunk rá járni, számomra nem ismert zenészek játszanak, így nem érdekel és még belépő is van.
Jó kis laza hely, ára középárkategória, bár a limonádé nem volt túl drága.