Ketszer jartam ott, szornyu hely. Eloszor rantott csirkemajat kertem, oda volt egetve az egesz. A pincer a vegen rank sozta a szomszed asztalnal fogyasztott italszamlat is. Ferjem vette eszre, miutan fizetett, hogy ez miert ilyen sok. Persze kertek az elnezest, es visszadtak a 2000 ft-ot. Kesobb ujra visszamentunk egy vacsorara, rantott sajtot kertem, petrezselymes krumplival.
A rantott sajt el volt sozva, a krumpli pedig allott volt. Gyakorlott haziasszony vagyok, tudom milyen a petrezselymes krumpli, ha nem friss. En nem ajanlom ezt a helyet senkinek, mert nagyon draga, es nehez, ehetetlen, rossz minosegu etelt kinal.
Jól hangzó neve,kinézete alapján tértünk be. (ahol kemence van az csak jó lehet) A belsőarculat magyaros,csárdaszerű. Középen a névadó. Rendeltem is gyorsan egy kemencés borzast. . ami legnagyobb csalódásomra egy konyhai villamos kemencében készült,és sem a hús,sem a "borzas",mackos része nem volt átsütve. A sör meleg. Nekem csalódás volt,mert semmi különlegessel nem szolgált a hely.