Jó 2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Menyasszonyomnak volt a 30. születésnapja. Minden hasonló alkalommal ellátogatunk egy még nem ismert étterembe Miskolc városában. Most a Kispipát pipáltuk ki. Belépve a helyre kicsit időutazónak érzi magát az ember. Kicsit kopottas minden és az étterem falán sorakozó harcsa fejek a zöld posztón igen érdekes képet festenek. Na, de nem ez a lényeg. A személyzet nagyon kedves volt. Nem álltak felettünk, de ha kellett valami nem is kellett várnunk. Egy pisztrángot (ropogós pisztráng) és egy malac sültet (fogyókúrázók kedvence) ettünk. A hús és a hal egyaránt nagyon ízletes volt és rendkívül nagy adag.A köretek is jól voltak elkészítve és külön salátát se kellett vennünk annyi zöldséget kaptunk. (erre a pincér külön felhívta a figyelmünk) Ár/érték arányban szerintem Miskolc egyik legjobb helye. Egy hiba csúszott csak be rendeléskor, vörös bor helyett fehéret kaptunk, de hirtelen fel sem tűnt csak beszélgetés közben eszméltünk fel, hogy nem azt rendeltünk. Végül nem szóltunk, ennyi belefért. Bátran ajánlom másoknak is.
Már többször rendeltem karácsonyra halászlevet az étteremből. Idén van egy kis hiányérzetem! A halászlé jó volt, mondhatnám más éttermekhez képest kiváló, viszont a ponty és a harcsahús számomra érdekes volt, mert a "ponty" helyett vagy keszeget kaptam vagy kárászt, de az átlagosnál szálkásabb...
A Kispipa Halászcsárda évtizedek óta, a rendszerváltozástól stabil szereplője Miskolc vendéglátóhelyeinek. A belvárosban található, a főutcáról nyíló kis mellékutcában. A bejárat előtt egy nagy szekér áll, nyáron fedett, árnyékos kiülős teraszuk van. A beltér több termes, van egy különterem is,...
Klasszikus vendéglő Miskolc belvárosában, az a fajta, amiből egyre kevesebb van, ahol a jó értelemben vett hagyományos vendéglátást kapunk, ezért meg kell becsülni. Sokféle halétel mellett egyéb finomságok is vannak az étlapon. A kiszolgálás kiváló, az ételek hamar elkészülnek, a vendégtér és...