Azért tértünk be párszor, mert útba esik. Míg vártuk a buszt, vagy megszomjaztunk. Ittam itt többfélét, sör, forralt bor, szörp, tea. A forralt bor átlagos, a tea nem volt jó, kértem másikat, az sem ízlett annyira, a teafilter jó minőségű volt, de vagy a víz, vagy a gép nem megfelelő. A sör kellően hideg.
A Korzó presszóba azért mentünk be, mert ki volt írva szépen, hogy “magyar pálinkák”. S tény is, hogy sokkal szélesebb a pálinkaválaszték itt mint másutt és bizony az árak is sokkal barátságosabbak. Egy centre vannak megadva, de két centet lehet csak kérni. Ezt különösebben nem bántuk.
Sáppusztai pálinkákat ittunk, mert a többi márkát, (Szicsek, Márton és lányai) már ismertük. Kóstoltunk birst, ami remek volt, 260 ft két centre szinte ajándék, fekete ribizlit, ami hozta a formáját, s végül szedret, ami nem győzött meg. Kár, hogy stampedlibe öntik a remek pálinkát a tulipánformájú talpas pohár megfelelőbb lett volna.