A miskolci buszpályaudvar főépületében, a jegypénztárnál működő összességében érdektelen pékség. Színvonalra kb. azt tudja, mármint a felhasznált alapanyagok és a minőség tekintetében, mint az albán pékségek, kínálatban viszont Fornetti - Princess típusú, értem ezalatt, hogy főként dekára kimért apró édes- és sós péksütiből kínálnak széles választékot, barátságos árfekvésben.
Az itt vásárolt péksütik szigorúan csak frissen fogyaszthatóak, 2-3 óra állást követően már jelentősen veszítenek az állagukból és élvezeti értékükből. Igazából egyik töltelék sem az, aminek látszik, pótlékokkal, állományjavítókkal, aromákkal dolgoznak. A tej az inkább tejpor, a meggy nem gyümölcs, hanem aroma, színezék, esetleg egy kis püré, és így tovább, nem sorolom végig. Amúgy ez egy országos lánc, talán franchise-rendszerben működnek, mert a fővárosban is láttam már, jártam már Pék-Snack pékségben, több helyütt is. Kedves kiszolgálás, buszpályaudvarhoz képest, kulturált körülmények.