A miskolci főutcán, a Városház térnél lévő többfunkciós kávézó. Kényelmes, ráérős, beszélgetős hely. Lehet itt lottót és tippmixet is venni és újságot olvasgatni hosszasan, nem nézik ki az embert. A pultos hölgy nagyon kedvesés barátságos volt, de szerintem nem az lehetett, akibe az előző értékelő, ahogy írta, szerelmes lett, bár ki tudja (nem lánykorú volt már).
A kávé hagyományos sötét Mokarabia, a cappuccino 340 Ft, igazán olcsó, és még egy kis csokis keksz is járt mellé, valamint fahéjszórás a tejhab tetejére. Amúgy a kávé eszpresszóként elég karcos, de így tejjel elment. A hely hangulata a régi békebeli időket idézi, retró a szó pozitív értelmében. Ételeket nem tartanak, viszont kommersz alkoholos italokból elég széles skálát, szintén baráti árfekvésben. A vendégkör inkább közép és idősebb korú férfiakból állt, a beszélgetések alapján törzsközönségről van szó Nekem tetszett, bejött ez a hely.
Szerelmes lettem mindkét pincérlányba. . . A szép szőke hölgybe és a szerdai diósgyőri beugróba is! Minden szegedit ide küldök. Még 120 karakter. . . . mit irhatnék még? Egyáltalán minek ennyi? Minden fontosat elmondtam már. . . na jó. Jó hely lett Miskolc, megelőzte Szegedet, pedig nem mindig volt igy.
Tippmixxel türelmesek a lányok, pillanatok alatt kezemben van a sör is, alig várom, hogy megint betérhessek.