Valley Bistro Miskolc

50%
4,5Kiszolgálás
4,5Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Premier Hotel Miskolc - Szilveszter
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Valley Bistro Miskolc vélemények

Kiváló 2024. október 25.a párjával járt itt
Az egyik legjobb hely!isteni pizzák,nagyon finom kávé,mindenkinek ajánlom!Lillafüreden ha járunk vagy nem akkor is ide vissza fogok térni.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 94 városban járt márFelfedező - 48 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1076 feltöltött kép
Átlagos 2024. augusztus 25.a párjával járt itt
Lillafüreden jártunk és a Libegőzés után már éhesek voltunk, régebben ezzel az étteremmel itt nem találkoztunk, így a teraszon leültünk. Azonnal jött a felszolgáló lány, aki egyébként nagyon kedves volt és hozta az étlapot, felvette az italrendelésünket. Azután a választásunk egy gyros húsos vegyessalátára és egy pizzára esett.
Valley Bistro Miskolc - EgyébValley Bistro Miskolc - EgyébValley Bistro Miskolc - EgyébValley Bistro Miskolc - EgyébValley Bistro Miskolc - Egyéb
Még több kép (2 db) >>