2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 8.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Két éjszaka három napra meghirdetett RELAX elnevezésű akciós ajánlatra fizettünk be. A szállás nem a képen látható épületben volt, hanem az épület - sok-sok lépcső vezet fel a bejárathoz -
első emeletén lévő kijáraton kimenve az épület mögötti, korábban melléképületnek épített épületben kialakított 6 db szoba egyikében volt. A szoba kisméretű, a mögötte lévő WC, mosdó zuhanyzó helyiséggel, szerény berendezéssel. A szoba kimondottan koszos volt a megérkezésünkkor. Kértem a recepciós hölgyet, hogy adjunk nekem takarítóeszközöket, de azt mondta, hogy küldi a takarítóhölgyet. Mikor visszamentem láttam, hogy a takarítás csak, ahol a papok táncolnak módszerrel történ. Az asztal alatt, a ruhaállvány alatt és az ajtó mögött viszont még mindig ott éktelenkedtek a pókhálók. A folyosón szerencsére találtam egy takarítóeszközt és sikerült eltávolítanom a sok gusztustalanságot.
A mögöttünk lévő 3 szobába 8 személy érkezett, ők előbb érkeztek mint mi, volt egy pici baba és egy kislány is köztük és hat felnőtt is. Nagyon fel voltak háborodva a kosz miatt, azt mondták,hogy ha nem 450 km-ről jöttek volna, akkor visszafordultak volna.
A tulajdonos hallotta amint beszélgetünk a hölggyel, és kérdőre vonta, hogy miért nem neki szól ha valami problémája van, majd hozzá tette "egyébként mit akarunk 26.ezer forintért?
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Anna további értékelései
2014.05.05barátokkal
Rendes és segítőkész az összes személyzet, igazi kutyabarátok! Mi is kutyákkal voltunk és imádták őket! Tisztaság TOP! Ágynemű hófehér volt, a poharak a fürdőben polírozva voltak! Maga a fürdő csillogott-villogott. Egyet azért jó lenne ha megtennének. Az első emeleti teraszt meg az erkélyt...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
38.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással