Belvárosi hotelt keresve találtam rá erre a helyre. Tágas, csendes,szépen berendezett szobát kaptam, nagy fürdőszobával. Ingyenes,biztonságos, jó parkolási lehetőségget is biztosítottak. Minden közel van innen, akár tömegközlekedéssel is. A személyzet minden tagja kedves, figyelmes volt.
Tavaly nyáron három éjszakát töltöttünk a hotelben férjemmel és kislányommal. A szálloda kellemes, csendes, nyugodt környezetben van, zárt parkolás biztosítva. A személyzet nagyon kedves volt, barátságos és közvetlen. A gyönyörüen berendezett szoba és közös terek is felemelő érzéssel töltik el megszálló vendégeket. Szaunát-fittneszt nem vettuk igénybe.
Három éjszakát töltöttünk a Hotelben és nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes, nyugodt környezeteben van a Hotel és csak 15 perc gyalog a belváros. A szobák nagyok, tiszták, a berendezés szép, modern. A szauna és fittnesz helyiség nagyon igényesen van kialakítva. Az épület kívül-belül nagyon szép.
A tulajdonképpeni "mézes madzag" a hétvégi három éjszakás ajánlathoz az -ajándék- félpanzió. Ezért választottuk a szállodát. Kár volt! A szobánkban csatornaszag fogadott amelyet úgy gondoltam szellőztetéssel meg lehet szüntetni, de nem így történt. A félpanziós vacsora a szállodához tartozó közeli étteremben élvezhetetlen volt.
Semmi nem volt frissen készítve hanem ócska maradékokat kaptunk felmelegítve. Reklamáció és új étel választása után az eredmény ugyanaz. Az első éjszaka a csatornaszag miatt nem volt kellemes. Másnap reggel szóltam ezért mire a recepciós -valószínűleg ismert a probléma - mondta, hogy majd "felöntést " csinálnak a fürdőszobában és akkor megszünik majd a kellemetlen szag. Igy is volt tényleg megszünt! Csak akkor nem értem miért nem gondolkodnak előre. Miért nem készítik fel a szobát megfelelően. A reggeli meglehetősen gyengécske. Rossz kávé. Választék alig. A pincér soha nem mosolyog,kedvetlenül végzi a munkáját. Egyébként fagyos a hangulat az egész ottartózkodásunk alatt. A félpanziót már a második este nem vettük igénybe. Összességében keserű szájízzel távoztunk.
45-ös Szuterén a Lévay Villa Hotel ****-ból Miskolcon : Érdemes afényképet megtekinteni! Az a kazánház mellett kialakított, erősen pinceszagú helység -45-ös „szuterén“, ahol a fűtőtestnek látszó fehérre festett szerkezeten elhelyezett szabályzógombot 10. 07-én este hiába csavargattad az 5-ös fokozatig, a kinti 9 fok melegnek tűnt.
Sajnos sem altatóval, sem pálinkával/borral nem készültem fel eléggé, így ha sikerült is elszenderedned, hajnal 2-ig kb, óránként hangos vízcsobogásra riadtál, s már a második után rá kell hogy eszméljek nem én pisálok álmomban, hanem a vendégek használati vize csobog ( vagy a pince ablak mellett h. . . ak? )[moderálva - a szerk. ] fel időközönkén hangosan a helység mellett elvezetett szennyvízcsőben! A komfort érzetemet annak ténye sem növelte, hogy reméltem a szomszédos, feltehetően fűtött kazánházból vajmi melegecske átjönne ide hozzám a szomszédba -de valahogy ez nem történt meg. Bekapcsoltam a TV-t, melynek bal alsó sarkában még feketéllett a korábbi vendég által hagyott kosz/hányás maradványt véltem felfedezni. A szobából nyíló, padlófűtéssel kialakított tusoló ajtaját nyitva hagyva próbáltam a szobába valami kevés meleget becsalni, a most már jól hallható piszoár szelepének sziszegése,és a pinceszag- a fáradság győzött, mire elszenderedtem ráébredtem kelnem kell dolgozni!
Miskolc belvárosához közel, mégis a csendesebb kertvárosi hangulatban található a Lévay Villa Panzió. A név eleve kissé megtévesztő, mert színvonalban sokkal több, mint amit a Panzió szó alatt értünk. Külcsínben igen kellemes, jó minőségű és harmonikus az összhang, mégis nagyon családias és barátságos.
A személyzet nagyon figyelmes és előzékeny. Bár árban nem olcsó kategóriás, de ilyen szállásért érdemes! Aki pár napot tölt Miskolcon, azoknak jó szívvel ajánlom a helyet!
A Miskolci Sörfesztivál egyik estéjére érkeztünk Miskolcra, egy éjszakára tökéletesen megfelelt a Lévay Villa - belvárosban, csöndes utcában, de mégis közel mindenhez. Ha azonban többet szeretne valaki maradni, és fontos a wellness részleg, akkor ez a hely nem neki való - egyelőre -, a szaunák mellett se pezsgőmedence, sem egyéb medence nincs - gondolom helyhiány miatt -, csak egy merülőmedence.
A személyzet egyébként nagyon barátságos volt, a szálloda hangulata profi, de mégis családias, a reggeli is kiváló volt, és végre volt normális, kenhető állagú vaj is! :) És a WIFI is működött a szobában - eddig két szállodában voltunk, egyik helyen sem volt a szobában normális wifi. És még drága sem volt, az ár-érték aránya kiváló. (A minibárban véletlenül otthagytunk egy hűtenivaló gyógyszert, ami szerencsére nem volt létfontosságú, de pár percen belül felhívtak telefonon minket, hogy felhívják a figyelmet, otthagytuk. Ha mindenképpen kellett volna, még simán visszamehettünk volna érte, mert nem jöttünk el messzire. Ez lehet máshol is így van, de eddig szerencsére nem történt ilyen velünk. )