Pár éve még eszünkbe nem jutott volna Miskolcon pihenni és kikapcsolódni pár napot. Valahogy nem promótálják megfelelően ezt a gyönyörű várost. Csodálatos a belvárosa a Szinva terasz a sétáló utca a villamossal a sok kiülő hely és sorolhatnám.
Autóval közel van a Miskolc tapolcai barlangfürdő, villamossal és kisvasúttal Lillafüred …ehhez közel egy fantasztikus libegő és a Diósgyőri vár. Szóval ellátogattunk Borsod fővárosába ahol erre az apartmanra esett a választásunk. Az elhelyezkedése kiváló, 3 lépés a sétáló utca, 2 percre a Szinva terasz. A vendéglátónk kedves és nagyon rugalmas volt. Előzetesen egyeztettünk, hogy egy kicsit előbb érkeznénk ez nem okozott gondot, mivel előző éjszaka nem volt szálló vendégük. Így előbb elfoglalhattuk a szállást. Mi a kisebb 2-es apartmant vettük igénybe. 26 négyzetméteren mindennel felszerelt, ízlésesen berendezett kis lakást kaptunk. Minden vadonat új, van sütő , tűzhely , kávéföző, mikró, mosógép, hajszárító. Kényelmes az ágy, jó a víznyomás. Tisztaság van mindenhol, modern és elegáns a berendezés. Alapvető dolgok ( kávé, tea, cukor, só, fűszerek, mosogató…bekészítve) A parkolás térítés mentes a társasház mélygarázsában, kaptunk egy parkoló kártyát amivel bármikor jöttünk/mentünk, ahogy akartuk. Ha Miskolc akkor Mokka apartman! Csak ajánlani tudom!