Az épületre nincs kiírva láthatóan az Apartman neve, így csak a cím alapján lehet beazonosítani, este nehéz megtalálni. Igaz, hogy olcsó volt viszonylag (5. 000 Ft/éj 1 főre, ellátás nélkül), viszont legnagyobb megdöbbenésemre a fürdőszobásnak meghirdetett szobában csak egy sarokból lekanyarított zuhanytálca volt és egy kis mosdó előtte, ajtó helyett csupán egy függöny, míg a WC teljesen különállóan, a folyosóról nyílt. Mivel a házban mások is laktak, valószínűleg a lakások többsége független az Apartmantól, és a szomszédos szobában is szintén - idegenek -, így a WC-be körülményesen lehetett csak bejutni (kulccsal nyitni-zárni kellett mindent). A WC-ben nem volt fűtés. A szobában működött a wi-fi, de meglehetősen gyengén. A bérbeadó kedves és készséges volt a telefonok során, nagyon furcsállottam, hogy ezt a kis "apróságot" nem tartotta fontosnak megemlíteni. Most visszanéztem a hirdetést, úgy gondolom, a korrekt eljárás az lenne, ha kihangsúlyoznák a leírásban, hogy a szobához közvetlenül NEM tartozik WC. A berendezés retró, ódivatú. A szobában állott penészszag volt (valószínűleg az épület szigetelése miatt, nem takarítási hiányosság). A konvektor több évtizedes lehetett ránézésre, működött, fűtött, de nagyon hangosan kattogott-pattogott. Nagyobb együtt érkező társaság esetén elfogadható lehet ez a megoldás (ha a szomszéd szobában is ismerősök laknak), így viszont nem tartottam egyáltalán korrektnek, és nagyon kényelmetlen volt számomra ez a megoldás. Mivel csupán 1 éjszakáról volt szó, kibírtam, de többet nem fogok itt megszállni. Saját parkoló/gépkocsibeálló nincs, de az utcában lehet parkolni, hétköznap és szombaton délelőtt fizető övezet.