Kirándulás alkalmával tértünk be az étterembe ebédelni. A pincér hölgy már az ajtóban kedvesen üdvözölt, majd azonnal hozta az étlapot. Kihozta a kért italokat, majd hagyta hogy válasszunk ételt. Rendelés után hamar hozta a az ételeket is. Egyedüli pincér volt az étteremben, de az újonan jövőket szintén az ajtóban üdvözölte, és mindenkihez nagyon kedves volt.
Nem voltak sokan, és amíg elkészült a megrendelt étel, még arra is volt ideje, hogy abroszokat vasaljon. Egy fiatal pincérlány volt, de sokan (idősebbek is) példát vehetnének róla. Az ételek finomak voltak, árban is elfogadhatóak.
A szállodától magától annyira nem voltam elájulva, bár a kategóriájának többé-kevésbé megfelelt, néhány kisebb problémától eltekintve, viszont az étterem egyértelműen a hotel erősségei közé tartozik. Olyannyira, hogy nem szállóvendégként is ajánlom felkeresni, ha éppen a Barlangfürdőben vagy a környéken jár az ember.
A reggeli svédasztalos, mind a hideg- mind a meleg ételek választéka kifejezetten széles, folyamatos a feltöltés, többféle felvágott, sonka, sajt, idény gyümölcsök és zöldségek. A narancslé nem 5%-os legolcsóbb silány dobozos bolti vagy porból kevert lötty, hanem jó minőségű juice volt. A bundás kenyérnek külön örültem. Maga az étterem tágas, kellemes kialakítású, körben ablakokkal, sok fénnyel, hófehér abrosszal.
3 nap 2 éjszakát töltöttünk el itt és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Én az étterem részét kiválóra értékelem. A szakácsnő olyan ízeket hozott vissza számunkra a főztjével, amitől otthon éreztük magunkat. Ízletes és gusztusos volt minden.
Biztos több szakács is lehet, ha másnak épp az ellenkezője a tapasztalata, ezt sajnálom, mert egy szállodát nagyban meghatároz az étteremben szerzett tapasztalat! Ezen esetleg elgondolkozhatna a vezetőség és több olyan szakácsot alkalmazhatna, mint aki nekünk főzött. Sajnos a nevét nem kérdeztük meg, de egy szimpatikus hölgy volt. Mindent összegezve én szívből ajánlom a szállodát azoknak, akik kedvelik a finom, ízes ételeket és nem a reform konyhát preferálják.