Bár 2023-ban teljesen megújult a hely, a séfek ígérete szerint a közönségkedvenc csirkeszárny és sertésoldalas mindig megtalálható lesz az étlapon. A menüben a gulyásleves, a Cézár saláta, vagy a népszerű The Club burger és a BBQ sertésoldalas mellett az ázsiai ízek kedvelői és a vegetáriánusok is megtalálják a számításukat.
Tovább olvasom >>
A konyhát Albók Gyula és Szepesi Gábor vezetik, meg, akik a hely másik éttermét, az Avalon Ristorante-t korábbanegészen a Michelin ajánlásig vitték.
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.