2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 30.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szállást illetően nem mondhatnám magam válogatósnak,azonban ez a hely számos kivetni valót hagyott maga után, ezért is gondoltam, hogy leírom ide milyen is volt az ott tartózkodásunk a fent nevezett szálláshelyen.
Először is a parkolásnál kezdődtek a félreértések, amikor is oda nem illő hangnembe értésünkre adták, hogy mit szeretnénk ott egyáltalán?!
Ezt követte a bejelentkezés, ahol igazán nincsen látható recepció a bejáratnál, hanem egyből az "étkező" részbe esik be az odalátogató. Nem lehet eldönteni, hogy ott ki mit csinál, a felszolgáló=recepciós.
Vacsoránál tetőzött a gyanúnk, hogy rossz helyre foglaltunk szállást,pl.: meleg sört hoztak ki, amikor ezt szóvá tettük, közölték, hogy a hűtőből vették ki, kértünk egy másikat. Közel félóra elteltével érdeklődtünk, és akkor bökték ki, hogy abból a sör fajtából az volt az utolsó, és éppen hűtik...információ közlés semmi, elnézés kérés a várakoztatásért nem történt. Ha valaki teát kér, az "jelenleg" nincsen, ha pedig van csak egyféle: gyümölcsös. Az esti leveses csésze, másnap a reggeli teás csésze (2 füle van mindkét esetben)! A kávét ledobják a vendég elé, szerintük ez természetes. A feltüntetett reggelik némelyike nincsen, és ezt nem is korrigálják.
A szobák az interneten elfogadhatónak tűnnek, azonban a világos törölközőn gyanús barna foltokat találtunk, nem is kicsit, a wc szivárgott (szag, folyadék), meleg víz nem volt sem este, sem reggel..ezt is jeleztük, azonban a válasz ez volt: nem is tudtam, hogy ilyen a wc, meleg víz pedig mindig van (másik szoba felajánlása nem volt, hibák kiküszöbölése sem történt meg, pedig bőven volt rá idő, ugyanis mi csak aludni tértünk vissza késő este.)Összegezve: ez a hely nem a vendégekért van.
Sajnos sorolhatnám még a hibákat (ételek minősége, útbaigazítás, egyáltalán a vendéglátás fogalma), közel egy hónapja voltunk ott, azonban ezt úgy gondoltam le kell írnom, hogy mások ne részesüljenek ilyen élményekben.
Miskolc, illetve a tapolcai rész nagyon hangulatos, elvarázsolja az utazókat és változatos programokat kínál.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hungária Panzió további értékelései
2024.07.17gyerekekkel
Már másodjára tértünk vissza , de idén már szülőkként . 10 hónapos kislányunkkal töltöttünk itt 2 éjszakát , tavaly is elégedettek voltunk idén is szuper volt. Személyzet nagyon kedves bármit kérünk azonnal segítettek , külön ki emelném az idősebb urat , humorát imádtuk, de persze lehet valakinek...
2024.07.14a párjával
Nagy csalódás volt. Rideg környezet, sötét recepció. A korlátlan szauna használat ellenére sose volt időre felűtve, ezért sose tudtunk akkor menni amikor akartunk. A félpanziós kritikán aluli volt. A reggeli szegényes, se presszókávé se zöldség, a vajban hangyák voltak. A vacsora igenyte lenül...
2024.05.22a párjával
Sajnos nemnagyon vagyok megelégedve a szállással,gyenge választék reggelire,menűs vacsora,húsleves(mindennap) ,milánói és egy kis tészta hússal,három nap ugyanaz a választék,mufurc,életunt felszolgálók,rájuk férne egy kis kedvesség.A szállás minősége is hagy kivetni valót maga után.Sajnos nem...
A Hungária Panzió legnépszerűbb csomagjai
Kikapcsolódás Miskolctapolcán félpanzióval
Szilveszter
Két ünnep között
Legjobb ár
24.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Kikapcsolódás Miskolctapolcán reggelivel
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval