Mi egy hétvégét töltöttünk Miskolctapolcán a Miskolctapolcai vendégházban. Dombról kellett legyalogolnunk és minden a központban volt eljutottunk a barlangfürdőbe a strandfürdőbe is és az avalon parkot sem hagytuk ki amit minden gyermekes családnak ajánlani tudok ahonan a kisvonattal vitettük le magunkat Anna hotelben jártunk étkezni ahol nagyon jó kaja volt.
Egy hete toltottunk ott a ferjemmel 2 ejszakat. A szemelyzetbol egy 30 koruli es egy 40 koruli holggyel talalkoztunk, mindketten kezsegesek es segitokeszek voltak. Az ajandek reggeli is rendben volt. Kifli/zsomle, vaj, felvagottak,paprika,uborka, eper jam, kakao,kave,tea. Mindket reggel kertunk valamelyik hozzavalobol repetat, kezseggel kaptunk is.
Szaunat is teritesmentesen lehet igenybe venni. Egyeduli negativumkent a szoba homersekletet es meretet tudnam felhozni,mivel nekunk nem is volt bent legkondi,volt viszont egy csillarventillator ami arra jo volt hogy meg tudjunk maradni az amugy pici es meleg szobaban,de kifejezetten ez sem zavart mert nem a szallashelyen toltottuk az idonk nagy reszet illetve ezert az arert ez meg belefert. Mondjuk nyaron,35 fokban lehet, hogy ez kellemetlenebb problema lenne, de talan majd abba a szobaba is tesznek egy legkondit. A szoba egyebkent tiszta es izleses. Ha ujra mennenk Miskolcra, ujra megszalnank itt.
Nyugodt,csendes környéken való elhelyezkedés. Kedves fogadtatás várt minket,és maximális útbaigazítás,segítségnyújtás. Rend,tisztaság.Szívesen visszatérünk legközelebb is.