A panzióról készült képek közel sem tükrözik a valóságot. Igaz, hogy olcsó itt a szállás, a körülmények azonban kritikán aluliak. Diákszállónak talán megfelel, de családosoknak, valamint igényes turistáknak nem ajánlott. Az épület lépcsőin a tavasz végén még ott díszelegnek az őszi száraz falevelek és azok maradványai.
A szobák látszólag nagyon ritkán látnak seprűt, a felmosóról pedig ne is beszéljünk. Minden csupa pókháló. A ruhás szekrényt jobb ha a vendég ki sem nyitja, vagy ha mégis, akkor becsukni azt lehetetlen. Ha a felső szinten zuhanyoznak, akkor az alsó folyosón akarva- akaratlanul zuhanyzik a járó-kelő. Pozitívum: Az étel finom, az alkalmazottak kedvesek. Non stop van meleg víz és hideg esetén fűtés.
Írásbeli foglalásunk ellenére senki sem tudott a szobáinkról, csak a főnökasszony. A személyzet dilettáns, barátságtalan, konyha nem üzemelt, vacsi ugrott. A reggeliért könyörögni kellett, másnap már ki se nyitott a konyha. Koszos szobák, bűzös vécé, szemét az ágy alatt, szúnyogtetemek a mennyezeten, gusztustalan.
A fő baj, hogy a főnökasszony a panaszaimra letolással válaszolt. Az autópálya közelsége miatt, a klíma hiánya miatt nyitott ablak mellet lehetetlen aludni, akkora a zajterhelés. Szóval tök gáz az egész, még bolha, vagy poloska is van az ágyban, fura csípéseket szereztünk 2 éj alatt. Elképesztő, ki vagyunk akadva tőlük, pfuj, rémálom volt a két éj. . . . Ha legalább kedvesek lettek volna. . . , de nem, szájhuzogatás, vállrángatás, egymásra mutogatás a személyzet részéről, de a pénzt előre kérték. Tűzjelző rendszer helyett csak vezetékek lógnak a mennyezetről, kizárt, hogy ez működjön. Ja számla, nyugtaadás nulla. ÁNTSZ és NAV ellenőrök figyelem: BEVÉTEL PARADICSOM ez a lepukkant panzió!
Idén, augusztus 29. -én egy éjszakát töltöttünk a Fogadóban. Koncertre érkeztünk, a késői befejezés miatt kerestünk szállást. Ezt a helyet választottuk, a célnak megfelelt és mást nem is nagyon találtunk. Mi gyalog voltunk, a Hévtől fél órára, a Hungaroringtől és az aquaparktól 45 percre van, ami elég sok.
A szoba kicsi, egyszerű, viszonylag tiszta. A falakon összenyomott szúnyogok maradványa zavaró. Összefoglalva, ahogy egy másik vendég megjegyezte, olyan, mint egy kolesz. Két komoly hibát tudok megemlíteni: egyrészt ugye a szúnyogok (Javaslom a szúnyoghálót! ), a másik a kommunikáció. Egy vendéglátóhely esetében nem igazán célravezető a vendéget a foglalás visszaigazolásával 3 napig váratni. Véleményem szerint 1-2 éjszakára az olcsósága miatt megfelelő.