Ital rendelés,a gyerekek limonádét,mi ásványvizet,és kávét kértünk. A limonádé valami minősíthetetlen volt,pár narancs,és citromkarika cukrozott,langyos vízben. Mindez majdnem 600 Ft/3dl áron. A kávé,ami egyébként egy nagyon jó,és persze drága olasz cég terméke volt,elég pörén érkezett. Ezekhez általában kis kekszet,csokit biztosít a cég. De minimum 2 cukrot,tejszínt,vagy tejet. Ebből itt egy cukor sikerült. Nem beszélve arról,hogy végig előttünk voltak az üres kávés poharak. Az ételekre egy órát vártunk,az asztalokon se terítő,se alátét,se fűszeres szett (só,bors,paprika),se fogpiszkáló. Mint kiderült,ezekre semmi szükség nem is lett volna,mert iszonyatosan el volt minden sózva. A nagyobbik lányommal közölte a pincér,miután végre elétette az ételt,hogy a camambert sajthoz nincs áfonya lekvár (az étlapon együtt kínálják). A kisebbik gyerek túrós tésztás harcsapörköltje tocsogott a rosszul [moderálva - a szerk. ] leszűrt tészta vízében. A párom fogasszelete mellől csak a bazsalikomos grillezett paradicsom hiányzott (ezért rendelte). Végezetül én jártam a legjobban,az enyém csak baromi sós volt. A hogy ízlett kérdésre mindezt elmondtam a pincérnek. Ő ezt nagyon sajnálta,és biztosított,hogy tolmácsolja a szakácsnak. Ez a többi (összesen két vendég) mellett éppen kint pihengető nyikhaj,50 kilós,fiatalembert nem viselte meg. A számlámról csak annyit,hogy Pécsen felkapott,jó konyhával rendelkező helyen sem fizettem volna többet! Nagyon nem ajánlott hely,sőt azon gondolkozom,hogy velük szemben tovább fogok lépni.