Mohácson járva halászlét szerettünk volna enni, de sehol nem találtunk egy tájékoztató táblát, eligazítást. Végül egy húsbolt hentese irányított ide bennünket - azóta is áldjuk! Betérve picinek tűnik, de ne tévesszen meg ez senkit, beljebb több hely is van - persze ha van üres asztal. Igazi - kockás abroszú, tiszta étkező hely.
Itt minden frissen és csak neked készül, így a halászlevet vagy előre meg kellett volna rendelnünk, vagy kb 50 percet várni rá. (ezt most nem vállaltuk be s csak irigykedve néztük mások bográcsait. ) Mi is kaptunk azonban egy fantasztikus sültes hal tálat és egy másik vegyes tálat. Csomagolni kellett! Isteni ízek, óriási adag. Profi és gyors kiszolgálás. A rendeléstől számítva 19 perc múlva az asztalon volt a két db kétszemélyes tál, melynek minden eleme frissen készült. A vendéglő minden része tiszta. Ide még visszatérünk. Mindenkinek bátran ajánlom!