Autóscsárda Monorierdő

25%
4,5Ételek / Italok
4,8Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Nyerges Hotel Termál Monor - Nyugdíjas ajánlat
Granada Hotel Kecskemét - Szilveszter
Granada Hotel Kecskemét

Autóscsárda Monorierdő vélemények

Kiváló 2024. október 27.a párjával járt itt
Jó hangulat és ár- értek arany. Udvarias személyzet, jó választék. Jók a rendezvények és a kuszolgálás. A minőség is jó. Ünnepekhez kspcsokódó rendezvények is jók.
Kiváló 2024. május 22., csoporttal járt itt
Kellemes környezet, családias hangulat, nagy adag ételek amik frissen készülnek és az áruk is pénztárca barát. Rendezvényeket, családi összejöveteleket is nyugodtan lehet szervezni, mindenben segítenek. Garantált a jó hangulat.
Autóscsárda Monorierdő - Egyéb
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 64 városban járt márFelfedező - 32 helyen első értékelőNépszerű író - 45 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2023. november 17.a párjával járt itt
Nem tudom mi van ezzel a hellyel, de időnként kitűnő a pizza, wrap, hamburger, időnként meg azt is megbánom hogy itt ettem bármelyiket. Nem is régen egy vasárnapi ebéd nagyon finom volt, örültünk a családdal hogy ide jöttünk. De múlt héten pénteken sem a wrapnak, sem a pizzának nem volt jó íze.
Kiváló 2020. szeptember 21.gyerekekkel járt itt
A Csárda a 4-es főút mellett található, nagyon jó helyen. Kiváló: rendezvények szervezésére, kisebb helységben szűk családi esemény lebonyolítására. Mi nyolcadikos ballagás után egy ebédet fogyasztottunk el a családdal.