Egy hete jártunk itt Párommal első alkalommal. Már az étlap kínálata elárulta, hogy itt valami jóra számíthatunk. Választékos a kínálat és nagyon finom. Az előételt alig fejeztük be már hozták is a következő fogást. Nagyon keveset kellett várni, ami nem hátrány! Nagyon ízlett a házi készítésű röszti és a salátabár kínálata, ahol kedve szerint szed a vendég.
Családi ebédekre és romantikázásra egyaránt kiváló. Nem csak az étterem, hanem a közvetlen mellette lévő Wellness Hotel is igen csábító. Hangulatos vendéglő, átutazóban és célirányosan is csak ajánlani tudom.
Egy szervezett kirándulás során étkeztünk ebben a nagyon klasz étterembe. Kiváló Kedves kiszolgálásban volt részünk. Mi is Lizi tanti kedvencét ettük. Volt aki rántott sajtot evett. Mindegyik gyönyörűen volt tálalva. Leves burgonyakrém leves volt sárgarépa csipsszel ez is nagyon izlett nekünk. Majd deszertként almás pitét ettünk.
Mi ott választottunk asztalt ahol le lehetett látni a lovardára nagyon klassz volt nézni a szép lovakat. Maga az étterem,a berendezése is nagyon tetszett a sok szép lovas felszerelések és a bejáratnál lévő gyönyőrű lószobor, amit be és kimenet is megsímogattunk.
Családi ebéden voltam,vasárnap, nagyon tetszett a hely. Egy étteremnél az ételek minősége a legfontosabb, maximálisan elégedettek voltunk. Nyolcan nyolcfélét rendeltünk, s mindannyiunknak ízlett, amit választottunk. Külön dícséretes, hogy régi sváb ételek is kaphatók, "Lizi tanti kedvence" gyerekkoromat idézte.
Az étterem ízlésesen berendezett,régies stílusú hangulatos. Ráláthatunk a lovardára is innen, ami külön érdekessé teszi. Jó időben lehetőség van arra, hogy a teraszon étkezzünk. Kisgyermekeket külön játszó sarok vár. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás is kiváló. Itt is gondoltak a gyermekekre is. A kedvencünk a bakonyi betyárleves cipóban. Ajánlom mindenkinek.