Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Majd amikor megláttuk a bejáratnál, a ház falán a két Michelen-ajánlás tábláját 2022-ből és 2023-ból, lelkesen tértünk be a házba, hiszen korábban nem ettünk még ilyen minősítésű helyen, még ha ez úgymond csak a nagy Michelin előszobája is. Kellemes, nem nagypolgári, inkább csak tisztes paraszti porta üres kertjében ültünk le egy asztalhoz, meglehetős várakozással egy Michelin-minősítésű hely ételei iránt. Míg az ételeink készültek, étvágygerjesztőként kaptunk egy kis hagymás zsírt, kenegessük kenyérre. Őszintén szólva, nekünk nem ilyen fogalmaink vannak a nagypolgári konyháról, meg egyébként is, felénk az Alföldön a pecsenyezsíros kenyér klasszisokkal finomabb volt. De haladjunk tovább. A férjem elfogyasztott egy illatos marha húslevest, szerinte semmi különös nem volt, ilyet mi is bármikor főzünk itthon. Majd mangalica karajt evett ezzel-azzal. Finomnak mondta, de megint csak hozzátette, hogy ilyen minőség a mi konyhánkban is készül. Én gombával töltött tanyasi csirkét kértem, zöldségekkel és krumplipürével. Igaz, a pincér elmondta, hogy az egész csirke van megtöltve gombás töltelékkel, azt szeletelik fel, és a szeletelésen meg a szerencsén múlik, hogy nekem milyen rész jut. . . Nos, olyan rész jutott, amilyet egy menzán sem tennének az emberek elé gombával töltöttként. Két mikroszkopikus méretű gombadarabkát véltem felfedezni töltelékként a száraz kis húsban. Ezt nevezik töltött csirkének? Ráadásul: A hús sem volt kellően meleg, a köretek pedig éppen csak langyosnak bizonyultak. Ez lenne hát a Michelin-szint? Akár ez, akár nem, nekünk ez nagyon gyenge, nem elfogadható szint. Nem is mentünk többet az Öreg Prés Étterembe.