A Colosseum Wellness Hotel 2011 áprilisától várja vendégeit. Négycsillagos besorolása, számos különleges vendéglátó és wellness szolgáltatása és képzett személyzete csoportok és egyéni vendégek számára is kellemes és tartalmas időtöltést biztosítanak.
A családommal jártunk itt három napra. A fürdöhöz közeli szállást kerestünk ,igy találtunk rá a szállodára. A mórahalmi fürdőbe közvetlen átjárás van korlátlanul de a hotel welness részlege is nagyon szuper volt A szobák elegánsak és minden igényt kielégitenek. A személyzet redkivül figyelmes és kedves.
A konyhájuk fantasztikusan jó,az ételek minösége és mennyisége bóséges és finom. A szálloda szinte a fürdöben van ez nagyon kényelmes volt a számunkra. Ajánlom mindenkinek,ide is szivesen visszamennénk. V. László és családja MAKÓ
Agusztusban már sokadszor voltunk a szállodában és most is nagyon gyönyörü volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. Mind a szobák és a wellness tisztaság kifogástalan volt most is. A csáladban és az ismeretségi körben már több embernek ajánlottuk és mindenki eddig pozitiv véleménnyel jött el. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Igazi család barát .
Másodszor jártunk a szállodában. . . . nem csalódtam :). Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon jó az átjárás a fürdőbe, így a hotel fürdőrészlegét bővítheted az Erzsébet fürdő medencéivel. A szálloda alkalmazottai kedvesek, segítőkészek. Nyugodtan pihenhetsz nem zavar senki.
Ez év júliusában töltöttünk el egy hetet a családdal a Colosseum hotelben. Sajnos vegyes tapasztalattal távoztunk. A személyzet kedvessége és figyelmessége sokat javított a végleges értékelésben. Nem igazán értem a **** superiort a szálloda megnevezésében! ? Én már jártam sima **** -ban is meg ***** -ban is ez elvileg a kettő között lenne, de sajnos nincs ott.
Az épület állaga miatt simán le lehetne venni egy de talán két csillagot is! A bútorzat használt és ütött kopott, látszik hogy próbálják újítgatni, de csak eddig jutottak. A szoba szerviz katasztrófa, az első napra be volt készítve minden aztán úgy kellett kuncsorogni, hogy legyen tusfürdő, a szobához tartozó fürdőben a világítás fele nem működött, szólni kellett hogy csináljanak vele valamit…. Mivel két majdnem felnőtt gyerekkel voltunk kettő kétágyas szobát kértünk amihez kettő darab ingyenes masszázs járt, természetesen a gyerekek szobájára már nem kaptuk meg azt utólag ki kellett fizetni, holott az Ő szobájukért is annyit fizettünk. A wellness rész szép és megfelelő is, de a privát teraszuk zsúfolt és nincs szerviz oda kihelyezve, ha valamire szüksége van a nyaralónak el kell mennie a wellness bárba és csengetni, hogy vehessen 1500 – 2000 Ft/db –os áron egy italt. Nincs ember aki esetleg újságot tegyen ki a privát teraszra, vagy óránként megkérdezze a vendégektől, hogy kér-e valamit vagy van-e szüksége valamire. Étkezés: a svédasztalos terítékkel semmi gond, de az hogy az előétel minden nap ugyan az legyen és teljesen kommersz ételekből kelljen választani hat napon keresztül az egy ****+ -tól elfogadhatatlan! Az előételes pultban a második napon már kezdtek fonnyadozni a dísztő zöldségek, de ennek ellenére a harmadik és a negyedik és a többi napon is felhasználták azokat. Összegezve, ahogy már írtam is ez egy igazi SZOT –os üdülése volt a családnak ****+ -os áron. Ebből az összegből, amit négyen ott hagytunk a Balatonnál pontosan kettő hetet tudtunk volna elkölteni. ui. : a fürdő rész viszont csodálatos, ami a szállodán kívül van, sok élmény elemmel tiszta rendes és családdal, vagy akár kettesben is igazi élményt nyújt, szerintem a Colosseum is ezt lovagolja meg, csak méreg drágán.
Egy hosszú hétvégét töltöttunk a párommal a szállodában. Kifogástalan volt minden. Mind a szobánk, mind a kiszolgálás, mind a személyzet. A fürdővel közös udvar nagyon vonzóvá teszi a szállodát, így nem kell külön belépőt vásárolni.Ha tehetjük visszamegyünk, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
A Mórahalmon eltöltött néhány nap igazán pihentető volt. Az impozáns Hotel Colosseum személyzete mindent megtett, hogy a vendégek valóban kikapcsolódhassanak. Mindenki udvarias, kedves és szolgálatkész volt, az igazgatótól kezdve az étteremvezetőn át, a wellness-részleg irányítóján és a recepcióson keresztül egészen a takarítószemélyzetig.
Mindezek mellett az érdekes, attraktív belső terek, a hangulatos szobák, a wellnessben található szolgáltatások, illetve Snack Bárban nemrégiben felállított biliárd asztal - ahol több alkalommal is remek játszmákat folytattunk - felejthetetlenné tették a különleges atmoszférájú, Colosseum Hotelben töltött időt. Szép emlékekkel, kipihenve tértünk haza mindannyian!
Colosseum Wellness Hotel válasza
Tisztelt Czompó József! Megtisztelő értékeléséért szeretnénk köszönetünket kifejezni. Örömmel olvastuk, hogy a nálunk töltött idő alatt szép emlékekkel gazdagodtak és teljes mértékben elégedetten gondolnak vissza nyaralásukra. Örömünkre szolgál, hogy szállodánk építészeti kialakítása elnyerte tetszésüket.
A szálloda személyzetével kapcsolatos dicséretéért hálásak vagyunk. Folyamatosan arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódása zavartalan és pihentető legyen. Szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba. Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2015. július 16., Varga-Szabó Lóránt, Colosseum Wellness Hotel
Karácsonyra kapott ajándék utalványt ,használtunk fel a napokban ebben a remek Hotelben. Nagyon tartalmas 4 napot töltöttünk el a szállodában,eredetileg három nap két éjszakára szólt volna az utalványunk /megjegyzem nagyon jó dolognak tartom ,mert mint egy előlegszámla is működhet ,ha valaki előre tervezi a kikapcsolódását /Érkezéskor rögtön módosítottunk is, köszönhető annak a kedves fogattatásnak is ,amiben részesültünk.
Mórahalom közepén található,nagyon szép új szálloda, különleges építészeti formája a folyosókon érvényesül íves kialakítása miatt. A szobák szépen berendezettek. Igazi kényelmet nyújtanak a vendégeknek. Az étterem,a személyzet, kiszolgálás,az ételek minősége,méltán négy csillagos. Wellness részlege kitűnő,kellemes kikapcsolódást nyújt,közvetlen átjárás az Erzsébet fürdőbe. Mind olyan szolgáltatás amire az ember azt mondja:" ez igen ez kell nekem",itt tényleg ki tudok kapcsolódni pihenni. Ténylegesen minden korosztály igényeit kielégíti,hisz a pici gyermekektől ,az idősebb korosztályon át mindenkinek biztositja a pihenését.
Nagyon szép környezetben helyezkedik el a szálloda,minden igényt kielégítő kényelmes szobák, segítőkész udvarias személyzet! Az ételek ízletesek ,bőségesek ,több nap után sem unalmasak,változatos, mindenkinek csak ajánlani tudom! Külön kiemelném az átjárhatóságot a városi fürdőbe,de a szálloda wellness részlege is nagyon tetszett. Igazán jó kikapcsolódás minden korosztály számára!
Egy kollektíva kis csapatával töltöttünk el három napot. Nagyon kellemes és barátságos hely. A szobák ízlésesek,tiszták, úgy szintén az egész hotel. A konyhájuk jó, ízletes. A hotel Wellness része is remek akárcsak a szaunák és a sószoba. A fürdőbe való átjárásnak van egy kis negatívuma, a hideg folyosó.
Összefoglalva: minden korosztály talál magának megfelelő kikapcsolódást, a pici babától kezdve az idősebb korosztályig. Az egész személyzetnek kívánok továbbra is ilyen színvonalas munkát!
6782Mórahalom, Milleniumi sétány 4-6.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • Kneipp taposómedence • gyerekmedence • csúszda • sóbarlang • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár