Félpanziós ellátást igényeltünk, mellyel teljes mértékben meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora bőséges választékkal, más hoteleknél megszokottnál is nagyobb kínálattal, különlegességekkel és finoman elkészítve. Reggelinél például sült, mézes fokhagyma, tonhal, olívabogyó is szerepelt a választékban, amit én még más helyen nem láttam. Többféle kenyér,friss zsemle, kifli, kalács, croissant, vaníliás tekercs; 3 féle házi lekvár, mogyorókrém, méz, vaj, margarin; sült tojás, sajtos sült tojás, főtt tojás, virsli, debreceni, szalonnás sült hagyma, hurka; többféle szalámi, kolbász, sajt, zöldségek bőségesen, majonéz, mustár, ketchup, saláták készítéséhez olajak, ecetek; joghurt, tejbegríz, gyümölcsök és még mindent fel sem soroltam. A vacsora: 2-féle levessel, 4-féle finoman elkészített hússal, hallal, többféle változatos körettel, salátákkal, öntetekkel, sajtválogatással, incsiklandozó előételekkel. A sütemények is nagyon finomak, háziasak voltak, nem a szokásos vajkrémes émelyítő krémmel vagy száraz sütikkel szolgáltak ki minket. A konyhai és kiszolgáló személyzet is csillagos 5-re vizsgázott. Figyelmesek, udvariasak, kedvesek voltak. Az asztalok leszedése, az ételek utántöltése gyorsan és a szervezetten történt, mindenki tudta mi a feladata és azt maradéktalanul el is végezte, pedig telt házas volt a hotel! A hotel welness részlege is egész jó, a kinti gyógyvizes medence tágas, a hőfoka pont ideális. A városi fürdőbe egy folyosón vezet át az út, azt is kipróbáltuk, de pont egy nagyon népszerű időszakban érkeztünk és borzasztóan zsúfolt volt a fürdő, a medencék és a folyosók is. Így többnyire a Colosseum hotel szaunáit és gyógyvizes medencéjét használtuk. Egyetlen hátrány, hogy a sok kirakott nyugágyat már korán reggel elfoglalják a vendégek és valaki egész nap ott tárolja a törölközőjét és aki éppen pihenni szeretne, nem tud leülni vagy lefeküdni, az ágyakra egész nap úgy kellett vadászni. Összességében minden tetszett nekünk és a mórahalmi emberek is nagyon kedvesek, mosolygósak. A város rendezett, tiszta, tele virággal, az óvódások évszakhoz illő alkotásaival. Ajánlom mindenkinek a hotelt!
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy időt szakított szállodánk értékelésére és ezt a megtisztelő véleményt megosztotta velünk. Örömmel olvastuk, hogy a nálunk töltött idő alatt szép emlékekkel gazdagodtak és teljes mértékben elégedetten gondolnak vissza pihenésükre. Bízunk benne, hogy következő látogatásuk is hamarosan elérkezik.
Szeretettel várjuk vissza Önöket. Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2022. december 7., Tóth Béla, Colosseum Wellness Hotel