Érdekes
2025. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. április 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nahát, éppen csak felkunyeráltam ide az ittjartamra ezt a szobrot, pontosabban díszkutat szobrokkal, amikor puff, a semmiből itt termett két jégmadár és le is értékelte... itt figyelnek, kérem, itt figyelnek... ott gubbaszt az alsó ágon és figyel. De ez egy tök cuki zsánerszobor-csoport, a nagy fürdő bejárata mellett van a téren, azon a téren nagyon zord és hősies dolgok vannak, ezek meg pár méterrel odább tök kedvesek, emberiek, szerethetők. (A zsánerszobor szót divat szerint pejoratív értelemben kell használni, én meg egy ilyen ízlésficamos beteg vagyok és nekem meg sok van, ami tetszik és szeretem is) Szóval, rendre szerb parasztasszonyok jöttek ki a fürdőből éppen, többeknek megtetszett a gazdagon feldíszített, ünnepváró kis felhozatal és többen meg is kértek, hogy ha már ott ténfergek, akkor csináljak róluk fotókat és így is történt. Közben meg itt kerengtem a szobor körül, és nyomtam magamnak erről is pár fényképet. Egy szép napos délután hát nem idevaló? A két nő meg a két gyerek, csupa tavasz, csupa élet, csupa szép vonás, megnyugtató, pihentető, szerethető kép. Pont ide passzol.
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
54.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval