Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom bemutatkozása
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a felejthetetlen élményeket medencék, szaunák és spa szolgáltatások kínálata biztosítja. A fürdő évenként részt vesz a Strandok éjszakája programsorozatban is. A gyógyfürdőben 7 gyógymedence várja a gyógyulni vágyókat, a gyógyászati részlegen 30 féle gyógy-és wellness kezelés érhető el.
A fürdő az egész család számára kikapcsolódást nyújt, a legkisebbeket kalandmedence, jakuzzi medence, pancsoló medence, bébi pancsoló medence és különböző csúszdák várják (anakonda csúszda, beltéri csúszda, elefánt csúszda, vízi állatfigurák. gyorsaság mérő és kijelző). Ezek mellett különböző strandmedencék és szolgáltatások biztosítják a felhőtlen szórakozást. A szauna világban 10 féle szauna várja a vendégeket és különböző szauna programokkal teszik felejthetetlenné az élményt. A fürdő területén több ételbár és büfé is a vendégek kényelmét szolgálja.
A medencék kicsik, kevés a napágy a medence mellett. Az étterem tipikus strandi étterem (kék táblás hot-dog, pizza, gyros, hamburger) félig nyers, mócsingos hús
Kihagyhatatlan 2021. augusztus 4.családjával járt itt
Évek óta visszajárunk ebbe a klassz fürdőbe. A város és a fürdő kőrnyezete is nagyon szép. Sajnos mindig tömeg van, de a sok medence megosztja a tömeget. Sajnos évről- évre drágább a belépő, mert sok kedvezményt megszüntettek, illetve módosítottak. Nagyon tetszik az új szauna szeánsz programjuk is. A fürdő területén minden van, mi szem-szájnak ingere.
Kihagyhatatlan 2019. november 2.a párjával járt itt
Amikor mindenki temetőkbe megy én ezt a napot választottam a fürdőzésre, november elsejét. Jól is tettük, mert nem volt tömeg. Férjem véradáskor kapott egy kedvezményes belépőt, így eljöttünk kipróbálni ezt a helyet. Kedves, kellemes, sok kis medencével és dögönyözős, Wellness elemekkel.
Szépek a belső terek, tiszták és nagyon tetszettek a festett üvegképek. Enni és inni is több helyen lehetett így ez is jó és elég volt. Kellemes időt töltöttünk itt.
Kihagyhatatlan 2019. szeptember 17.a párjával járt itt
Kolléga-ajánlásra -no meg a meglévő promóciós belépő felhasználásának céljából- aug. utolsó péntekén a feleségemmel kettesben ellátogattunk ide - életünkben először. Viszonyítási alapunk a tágabb környékről egyrészt a Várfürdő, másrészt az ennél szerintem összességében még színvonalasabb -egyben számunkra a kedvenc- Gyopárosfürdő.
Mivel parkolási és egyéb megfontolásokból (eleve 1 nap csúsztatást kellett még augusztusra kiírnom, na meg hogy legyen jó parkolónk) 1/2 9-kor már benn voltunk. Ezt jól tettük, mert később a jó időre is tekintettel bizony eléggé tele volt a fürdő. Étkezést nem próbáltuk, ágyat nem béreltünk, de nem is hiányzott egyik sem. Du. 3-ig maradtunk. A lényeg: a szaunapark (mármint az, ahol én voltam, mert van több is) nagyon oké, kinti-benti medencék és élményelemek dettó, a környezet szintén (árnyékos hely azért mindig található) és a tisztaság is teljesen rendben volt (a mellékhelyiségeknél is). Tény, hogy Gyopáros számomra ezután is marad 'A' kedvenc [moderálva - a szerk. ], de nagyon megértem a kollégámat is, aki ide jár rendszeresen. Ugyan zsúfoltság itt is előfordulhat e péntek tapasztalata alapján, hétvégeken szinte biztosan, de ami itt van, az nagyon tetszett nekünk
Miután 2018-ban az Év fürdője lett, kíváncsian indultunk neki. Barátságos személyzet fogadott. Árak jók: a belépőjeggyel mindent lehet használni, ez pozitívum. Délelőtt fél 11-kor már sehol sem volt ingyen használható szabad napozóágy. Naívan kölcsönözni akartunk kettőt, de közölték, hogy a borsos kölcsönzési díjon felül még tegyünk le 4000 Ft kauciót.
Ezt nem tettük meg, mert az értékmegőrzőbe volt zárva a többi pénzünk, aminek kivétele sok várakozással, gyaloglással járt volna (lévén a fürdő másik végén). Maradt a fűre terített napozószivacs. Valóban sok-sok medence van, lehet úszni, gyógyulni, pancsikolni, csúszdázni, dögönyöztetni, szaunázni. Pihenni kevésbé, mert július közepén, szerdai napon eléggé nagy volt a zsúfoltság. Mi lehet hétvégén? A szaunák egy része nem működött. A gőzfürdő nagyon jó. Személyzet nemigen volt sehol, de akit véletlenül láttunk, biztosan takarított, gyomlált. A fürdő egész területére jellemző a tisztaság, ez nagyon pozitív. Az viszont óriási probléma, hogy a medencék környékét és a folyosókat nagyon csúszós burkolattal látták el. Nyolc órás ott tartózkodásunk alatt kb. tíz kisebb-nagyobb elcsúszást/elvágódást láttunk, gyermek-felnőtt egyaránt. Ijesztő volt, ezen kéne valamit változtatni. A büfésor kínálata a szokásos, unalmas, viszont drágább és rosszabb, mint a Balatonon! ! A büfésoron nem javaslom a kávéfogyasztást (sem), mert kritikán aluli volt. Ráadásul hosszú sorban állás, kevés étkezőasztal van. Csak annak javaslom, akinek jó vastag a pénztárcája! Itt jártam, de többet nem jövök.
A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság meghívására érkeztünk, szuper programokat szervezett a társaság (vízi aerobik, szauna szeánsz stb), de dögönyöztük is magunkat a kültéri medencében, voltunk a szauna szeánszon, úsztunk. A tisztaság a fürdő egész területén, beleértve a mosdókat is rendben volt. A büfé nyújtotta szolgáltatással nem voltunk elégedettek. . .
Kihagyhatatlan 2018. július 9.gyerekekkel járt itt
Ár érték arányban nem volt rossz a strand egyedül annyi volt a gond h nagyon nehezen kaptunk öltöző szekrényt családdal voltunk. . Mosdók lehetnének tisztábbak. de a víz minőségéven nem volt gond. mindenki tudott magának megfelelő medencét találni és a csuszdák is jók voltak szivesen visszamennénk még.
Felnőttként jártam a fürdőben. Jó emlékeim vannak róla. Sok-sok medencével van ellátva. Jó-rossz időben is lehet élvezni a fürdőt. Termál, úszó medence, csúszda, szauna, sok kinti-benti medence van stb. Baráti társasággal érkeztünk, kellemes napot töltöttünk itt. Büfé lehetne olcsóbb. Régóta tervezem, hogy a gyerekekkel is visszamegyek. Reméljük idén el is jutunk.
Csalódás volt. Egy órát álltunk sorba öltözőszekrény kulcsért ami nyugdíjasként nem volt valami jó dolog. A medencék zsúfoltak voltak nagy volt a gyerek zsivaj. Az ebéd sem kárpótolt. Ennyire rossz brassóit még nem ettem pedig ez volt a napi ajánlat. A medencék között nem takarítottak minden csúszós volt személyzetet elvétve láttunk a büfé felejthető volt.
MÁR SOKSZOR VOLTAM ITT CSALÁDDAL BARÁTOKKAL, S AHOGY BŐVÜL A FÜRDŐ, ÚGY ROMLIK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. A büfésor nonszensz,személyzet alig, kivéve záráskor, akkor valahogy előkerül mindenki, a zárt terekben vízben úszik minden egész nap, nincs aki összetakarítsa, a hagyományos kültéri gyógymedence a kedvencem, ha néha nem rontanák el a kedvemet a határ másik oldaláról érkezők, akik itt hangoskodnak, s eltolnak mindenkit az élményelemektől. Az évek alatt túlzottan beépítették, zsúfolt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 243 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.