Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom bemutatkozása
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a felejthetetlen élményeket medencék, szaunák és spa szolgáltatások kínálata biztosítja. A fürdő évenként részt vesz a Strandok éjszakája programsorozatban is. A gyógyfürdőben 7 gyógymedence várja a gyógyulni vágyókat, a gyógyászati részlegen 30 féle gyógy-és wellness kezelés érhető el.
A fürdő az egész család számára kikapcsolódást nyújt, a legkisebbeket kalandmedence, jakuzzi medence, pancsoló medence, bébi pancsoló medence és különböző csúszdák várják (anakonda csúszda, beltéri csúszda, elefánt csúszda, vízi állatfigurák. gyorsaság mérő és kijelző). Ezek mellett különböző strandmedencék és szolgáltatások biztosítják a felhőtlen szórakozást. A szauna világban 10 féle szauna várja a vendégeket és különböző szauna programokkal teszik felejthetetlenné az élményt. A fürdő területén több ételbár és büfé is a vendégek kényelmét szolgálja.
Május 15. -én voltunk ott a nővéremmel, és édesanyámmal. Mivel ekkor a fürdő hosszított nyitva tartással üzemelt, különösen megérte az árát. Viszont nem voltunk ezzel a véleménnyel egyedül, rengetegen voltak, a bejáratnál is legalább 20 percet várakoztunk, sok szerb is volt.
Annak különösen tudtam örülni, mikor a szerb család kisfia kiáll a folyosó közepére, és nem lehet tőle elférni, de a szülei persze nem szólnak nekik, én meg hiába kérem a kisgyereket, nem érti. Sajnos nem volt olyan szép idő, így mindenki benn zsúfolódott össze, de szerencsére nekünk nagy nehezen sikerült szabad pihenőágyat találnunk. Ettől függetlenül nagy, rengeteg medencével és szaunával rendelkező fürdőkomplexum, többször is voltunk már itt, és még menni is fogunk.
Kihagyhatatlan 2016. május 11.gyerekekkel járt itt
Hiába élünk megyeszékhelyen évek óta átjárunk Mórahalomra ha tartalmas és megfizethető strand programra vágyunk. Emlékszem, amikor még csak 3 medence volt. . . Azóta nem is tudom mennyi van, és a csúszdák is jók, csak sajnos ezt mások is megneszelték, így egy kánikulai hétvégén túlzsúfolt a strand.
Ilyenkor sokat kell várni a csúszdáknál, a sodró folyosó, taposó folyosóvá válik. . . Az étteremben szabad asztal nincs. . . Tehát mi gyakran választjuk a nem tipikus strand időd a mórahalmi kikapcsolódáshoz! Ilyenkor még akár szaunázni is van kedvünk, és azért sem kell külön fizetni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 243 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.