Vigadó Vendéglő Mórichida Mórichida

7 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Villa Classica Pápa - Kedvezményes hétvége félpanzióval
Hotel Villa Classica Pápa
61.308 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk

Vigadó Vendéglő Mórichida Mórichida vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 10.egyedül járt itt
Vasárnap reményeket fűztem ahhoz, hogy egy bizonyos környéken majd valahol ebédelni is fogok, ha már arra jártam bizonyos műemlékek megtekintése okán. Mondjuk ilyen vendéglő, csárda stb. kifejezésekkel csapódtam már be, mert ugye megszoktuk, hogy mit értünk ez alatt a szó alatt, de nem biztos, hogy mások is ugyanezt értik.
Vigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - Külső képVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - BelsőVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - EgyébVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - EgyébVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - Étel/italVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - EgyébVigadó Vendéglő Mórichida Mórichida - Belső
Még több kép (4 db) >>