Vasárnap reményeket fűztem ahhoz, hogy egy bizonyos környéken majd valahol ebédelni is fogok, ha már arra jártam bizonyos műemlékek megtekintése okán. Mondjuk ilyen vendéglő, csárda stb. kifejezésekkel csapódtam már be, mert ugye megszoktuk, hogy mit értünk ez alatt a szó alatt, de nem biztos,...
A reggeli választék bőséges a vacsora választékos de íztelen.Az ebéd leveseknél 3 féle levesből lehetett választani. Az ital árak túlzottak.(2 dcl üdítő 1000FT). A FŰTÖTT viz csak 30 fokos ami ebben az időszakban kevés és kevés az ülő rész benne.A napozó ágyak száma megfelelő( mi hétközben...
A Tioman éttermet egy több évtizeden keresztül vendéglátással foglalkozó, sokfelé megfordult, hosszabb németországi tartózkodás után hazatért séf, Szabó Attila nyitotta Győrben feleségével, Annamáriával, aki felszolgálóként erősíti a családi vállalkozást. Jelenléte persze messze többet jelent a...